Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукНадявам се органите по реда

...
Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукНадявам се органите по реда
Коментари Харесай

Смущаващ проблем на България е, че се управлява през натиск и рекет от паралелната власт на НПО сектора

 Калина Андролова Снимка: фейсбук

Калина Андролова, фейсбук

Надявам се органите по реда да схванат кой е наглецът, който е блъскал и ритал Соня Колтуклиева посред групата на ПП/ДБ, до момента в който тя следва и се обръща към Лена да даде пояснение за фалшификациите. Фактите не могат да се заглушават посредством просташка експанзия и яд против хора, които търсят истината и предизвикат политиците да приказват. Едно от най-важните качества, които един същински политик би трябвало да има, е толерантност към рецензиите и въпросите, които ще му бъдат задавани. Когато няма машинация, отговорите постоянно са лесни.

Когато има машинация, се шмугваш в тълпата, както е направила Лена, и стартира ритането против истината.

Смущаващ проблем на България е, че се ръководи през напън и рекет от паралелната власт на НПО-сектора. Именно ПП/ДБ са типичен отрочета на новия еничарски корпус. НПО-технологията основава арогантни форми на дейна социална тъпотия, която е назначена да води война с националната власт за решенията във всички сфери и в интерес на глобалистката теория. В главите на тези хора се налива евтина матрица, чиито цели са обезпечаване на контингент за алармено гражданско скачане по групи, когато има потребност. Така в България, от едната страна имаме шокираща корупция във властта, която обновява и подхранва старите форми на бизнес – източване на държавни източници. А от другата страна е НПО-технологията, политически деен инструментариум, маскиран като притежател на либералност.

Но в същността си е армия, претендираща за ръководство на ресурсите и политиките в интерес на отвъдокеанските господари и техните локални представители.

Като заплащане за напъните, на НПО-еничарите им се дава плячка, най-общо позиции във властта, социална височина в обществения бранш, създаване на известност през медиите, достъп до ресурсите в държавния уред, изкуствено надуване на значение и престиж, без които думите им не биха коствали и пукната пара. НПО-мрежите, макар всички лозунги и заявления, нямат доста общо с меритокрацията и демокрацията. НПО-донорствата създават озлобени сектанти, ситуирани във фанатично идеологизирани общности, които са подготвени да водят война комфортно в медиите за „ полагащото им се право “ да протягат ръка към властта, предоставено по линия на донорите им.

Тяхната най-обща цел е заличаване на националния суверенитет!

Разбира се мозъците не им стигат чак до такава степен, че да осъзнават това. Мозъците им стигат да поемат теория за война, маскирана с нежни отправки и приветливи лозунги за народна власт, човешки полезности, антикорупция и прочие Буквално ръководени на мрачно, само че толкоз ловко, че тази технология постоянно е предизвиквала у мен същинско удивление във връзка с виртуозната й приложимост и успеваемост. Би следвало напълно откровено да си призная това.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР