Един от проблемите в последното управление, включително и в момента,

...
Един от проблемите в последното управление, включително и в момента,
Коментари Харесай

Политолог с отровна прогноза за кабинет. Какво ни чака

Един от проблемите в последното ръководство, в това число и сега, е, че те не съумяха да кажат какво стои зад правилата. Нулева приемливост към корупцията е превъзходен принцип, единствено че ние не видяхме законодателна стратегия и съответни политики, които могат да отговорят на този принцип.

Това разяснява пред Нова тв политологът Христо Панчугов. 

Оттам и диалогът за това по какъв начин вършим устойчиво 6-месечно болшинство, което да работи за нулева приемливост към корупцията е невероятно. Минаваме на другите равнище - с този и този водач не можем да преговаряме, само че в случай че депутатите поддържат, тогава можем да преговаряме.

Това е нон сенс. Няма обстановка, в която казваш, че са ти значими политиките, би подкрепил дадени политики, само че не харесваш Слави Трифонов. Това още през цялото време блокира процеса и прави невъзможни диалозите, уточни той.

Оттук шансът да отидем на предсрочнин избори е извънредно огромен. Вторият проблем е обвързван с метода на говорене, добави той.

Трябва да се мисли какво да се каже преди да се каже. Дари да забележим някакво болшинство, то ще е нетрайно и няма да оцелее даже и шест месеца, уточни политологът. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР