Един от най-вдъхновяващите български актьори Христо Мутафчиев беше гост и

...
Един от най-вдъхновяващите български актьори Христо Мутафчиев беше гост и
Коментари Харесай

Христо Мутафчиев разкри душата си пред Мегз

Един от най-вдъхновяващите български артисти Христо Мутафчиев беше посетител и наставник в риалитито на Мегз.

Той засегна тематиката за кръводаряването и донорството, с помощта на които той самият през днешния ден е жив и продължава да ни радва с гения си, предава HotArena.

“Краен съм, само че хората не би трябвало да бъдат питани дали органите на техните мъртви близки могат да бъдат дарени на човек в потребност. Когато може да спасиш живот, това би трябвало да е задължително”.

Мегз съумя да предразположи Христо и той показа по какъв начин претърпяната тежка обстановка е трансформирала живота му:

“Когато лежах в болничното заведение се качвах всеки ден на горния етаж, тъй като там имаше заболели деца. Давах им подписи, желаех да ги развеселявам най-малко малко. Много постоянно никой не им обръщаше внимание. Това ме вбесяваше. Защо би трябвало да си Христо Мутафчиев, с цел да получиш грижа и помощ. Това ме накара да оформя моята идея. Известността е просто една празна дума в случай че тя не се употребява, с цел да даваш на другите”.

Христо още описа по какъв начин с помощта на случилото се с него, той е поел самодейност за уеднаквява номера за рецепция във всеки хотел. Така всеки човек в потребност може да получи помощ по-лесно и бързо. Думите на огромния български артист и добрината му провокираха сълзи в очите на Мегз и ангелите ѝ. Каканашева още направи скъп подарък на девойките си.

Вследващия епизод всяка от тях ще има неповторимата опция да получи самостоятелни препоръки и помощ от Христо по отношение на персоналните им дела в риалитито.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР