Един от най-известните руски промоутъри Владимир Хрюнов не даде много

...
Един от най-известните руски промоутъри Владимир Хрюнов не даде много
Коментари Харесай

Руски промоутър не даде големи шансове на Кубрат Пулев

Един от най-известните съветски промоутъри Владимир Хрюнов не даде доста шансове на Кубрат Пулев в дуела му против Антъни Джошуа тази събота. Хрюнов, който е считан за индивида с най-голямо въздействие в съветския бокс, проучва идния конфликт през „ Спорт-Експрес “.

„ Това е борба за купата. Отборът на Пулев ще направи всичко допустимо, с цел да завоюва. За тях, а и за самия българин това е най-големия късмет. Не би трябвало да забравяме, че той е на 39 години. Този мач обаче е голям бизнес. На първо място това се отнася за английския боксьор. Задачата на Джошуа не е просто да пази купите си, а да поддържа бизнес позицията си. Сблъсъкът на ползи и имидж е извънредно мощен тук.

Последният противник на Александър Поветкин - Дилиън Уайт към този момент изрази мнението си за идната борба. Той е убеден, че Пулев няма късмет против Джошуа. Разбира се Дилиън се вижда на един кръг с първенеца, само че Пулев е наложителен кандидат, който е човек с голям опит. Не би трябвало да забравяме, че има дълга аматьорска кариера и сигурно няма да отиде на разходка в Лондон.

Българинът даде изявление, където съобщи, че ще победи Джошуа. Би било необичайно, в случай че той каже нещо друго. Той беше убеден, че ще се възползва от грешките на съперника си. Големият проблем и за двамата е, че излязоха за последно на професионалния кръг преди повече от година. В този случай Джошуа е в преференциална позиция. Той е безспорният любимец, а съгласно мен е приключил такава работа, която ще попречи на всеки опит на Пулев за офанзива.

Не е нужно да погребвате Пулев авансово. Нека го забележим като играч. Наистина българинът би трябвало да употребява всички вероятни неточности на Джошуа в негова изгода. Освен това и за двамата това е първата борба след много дълга отмора. Трябва да се опитаме да създадем параленост сред тази и на първата борба сред Руиз и Джошуа. Благодарение на отличната тактика на мексиканеца, Джошуа претърпя първо проваляне в професионалната си кариера.

За да бъда почтен, мисля, че най-важното за Джошуа ще стартира след борбата с Пулев. Говорим за мач с Тайсън Фюри. Джошуа заема трона, към който Фюри протяга ръка. Това е елитна позиция.

Разбира се, би трябвало да изчакате събота, тогава всичко ще стане ясно. Но към този момент нямам нито едно съмнение и вероятен сюжет, съгласно който Кубрат Пулев да завоюва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР