Един от най-четените и харесвани съвременни френски писатели отново бръква

...
Един от най-четените и харесвани съвременни френски писатели отново бръква
Коментари Харесай

Интуицията като централен герой в новия роман на Лоран Гунел

Един от най-четените и харесвани модерни френски писатели още веднъж бръква в душата на актуалния човек, с цел да извади настоящата тематика за новата си книга. Романът на Лоран Гунел Intuitio с преднамерено непреведеното заглавие по решение на издателство „ Колибри “ за следващ път ни изправя пред сериозната тема за вътрешния глас и ни кара да си зададем редица значими въпроси.

Готови ли сме да се вслушаме в интуицията си?

„ Тази книга е разказ. Сцените, включващи интуицията, несъмнено ще ви се сторят странни, нереални и даже налудничави, само че изцяло подхождат на това, което в действителност може да се реализира. В положение съм да го удостоверя, защото самият аз под управлението на експерт съм имал прекарвания, сходни с тези на героите в актуалната история… “, споделя самият Лоран Гунел за пътя си и претекстовете да сътвори този разказ.

С вълнуващия си начин на писане и извънреден психически нюх, Гунел ни заинтригува още веднъж да повдигнем завесата на съзнанието ни, в което има толкоз притаена мощ, закодирана информация и ентусиазъм! Подобни усеща разсъниха у читателите и предните му книги " Бог постоянно пътува тайно ", " Обещавам ти независимост "  и " Пробуждането " - все тематики, от които актуалният човек се вълнува  и те са доста интелигентно и съобразително поднесени под формата на трогателен книжовен роман с неповторимия жанр на Лоран Гунел.

Изданието е на българския пазар, а може да бъде закупено и онлайн от тук:

Ако обичате да четете, ще ви бъде забавно и това: 



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР