Един от мандатоносителите на Кирил Петков и Асен Василев също

...
Един от мандатоносителите на Кирил Петков и Асен Василев също
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Депутат от ПП измами ли бизнесмен с 20 000 лева?

Един от мандатоносителите на Кирил Петков и Асен Василев също се оказа криптоиграч. Партия Политическа партия не изостава от сътрудниците си Демократична България, откакто предприемач, шеф на компания за търговия със програмен продукт, твърди, че е бил излъган при договорка с някогашния към този момент народен представител Константин Бачийски от партия “Средна европейска класа ”, който на предишните избори стана мандатоносителите на “Продължаваме смяната ”.

За похлупак 38-годишният Владимир Пенев твърди, че посредством собствен прочут е изпратил сигнал в полицията в Бургас, само че оттова го върнали със съвета „ да не се занимава с Бачийски “…

Реклама

Става въпрос за машинация при продажба на програмен продукт, който оказва помощ на някои модели машини за рандеман на биткойни да усилят потенциала си до 6 пъти при същия разход на сила. Излъганият предприемач трябвало да заплати по сделка с Бачийски на трета компания с различната валута.

След като не получил услугата, политикът му споделил да си търси парите от този, на който ги е дал и отрекъл сходна договореност. В договорката Владимир Пенев се е предоверил и заради неналичието на директна връзка сред трета компания и Бачийски се е наложило да пие студена вода за изгубените към 20 000 лв..

Колко обаче ще изгубят българските жители от предоверяването на криптополитици като Антони Тренчев и Константин Бачийски?, приключва с запитване сигналът до Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР