Е, наистина няма начин да се изразим по-деликатно. Шофьор от

...
Е, наистина няма начин да се изразим по-деликатно. Шофьор от
Коментари Харесай

Мъж и жена се удариха в бусн по време на секс

Е, в действителност няма метод да се изразим по-деликатно. Шофьор от Флорида, заплеснат от приемането на интимни услуги от своята спътница, губи визия за пътната конюнктура и се блъска челно (оттук става единствено по-зле, хора) в транспортно средство за доставка на FedEx. Действието се развива зад Океана във Флорида, а съгласно информация на WPLG Local 10, злополуката води до „ пострадвания на лидера на леката кола в интимната област “.

Мъжът и дамата са пътували с автомобил с нараснала проходимост по бул. North Ocean, когато водачът явно се е разсеял от представянето на дама му и е пресякъл междинната линия, удряйки микробуса за доставка. Нито един от пасажерите в колата на FedEx не е пострадал; единственият потърпевш е водачът на " джипката ".

Въздушните фрагменти на следствията демонстрират, че и двамата пасажери в джипа са били лекувани на местопроизшествието с панталони към глезените. Според данните, водачът и спътницата му са аварирали по време на осъществяване на сексуален акт. Въпреки всичко пострадванията на лидера не са съществени, а лекарите настояват, че след лекуване те няма да са и репродуктивно пагубни. Вижте повече.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР