ДЗИ завоюва призовото място в категория Застраховател на годината -

...
ДЗИ завоюва призовото място в категория Застраховател на годината -
Коментари Харесай

ДЗИ получи призa в категория Застраховател на годината - Животозастраховане за 2021 г.

ДЗИ завоюва призовото място в категория " Застраховател на годината - Животозастраховане " за 2021 година на най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния бранш у нас, които се провеждат за 14-и следващ път.

Експертно жури в състав от: представители на Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване (БАДДПО), фондация " Проф. доктор Велеслав Гаврийски " и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ), дефинира най-хубавите компании на база авансово оповестени справедливи критерии и индикатори.

Церемонията по връчване на тазгодишните награди " Застраховател на годината ", " Пенсионноосигурително сдружение на годината ", " Застрахователен брокер на годината " за 2021 година  се организира в столичния хотел " Маринела ", където спечелилите получиха авторски статуетки на богинята Нике и грамоти.

„ Без подозрение следващото отличие „ Застраховател на годината “ в категория Животозастраховане е самопризнание за чиновниците на ДЗИ, ОББ и медиаторите, ангажирани с продажбата на капиталови застраховки Живот. Те поставят непрестанни старания да развиват и усъвършенстват новаторски услуги и артикули в сходство с изменящите се потребности на потребителя. Благодарен съм и на клиентите, които през всички тези години ни поддържат със своята преданост и непроменяемо доверие. Именно те ни въодушевяват и стимулират да се оправяме ослепително с провокациите в застрахователния бранш. “, разяснява Коста Чолаков, основен изпълнителен шеф на ДЗИ при приемането на оценката.

„ Застраховател на годината ” е най-високият приз в сектора, който се присъжда на база номинации и решение на експертно жури. Отличието в категория „ Животозастраховане “ е следващото доказателство за сполучливия метод на ДЗИ да предлага дейно сложно обслужване и високо качество на продуктите, които са в унисон с непрекъснато разрастващите се потребности на клиентите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР