Двойка асеновградчани унищожиха обособено място за отдих в знак на

...
Двойка асеновградчани унищожиха обособено място за отдих в знак на
Коментари Харесай

Съседско отмъщение: мъж и жена нарязаха пейки, след забележка

Двойка асеновградчани унищожиха обособено място за отдих в символ на възмездие поради направена забележка. Ситуацията се разиграла на 21.08.19 година към 21:30 ч. пред блок №1 в квартал " Изток " в Асеновград. Мъж и жена от същата жилищна постройка били видяни от съседи да унищожават с лост и трион четирите пейки, сложени наоколо, алармираха читатели на Actualno.com.

Импровизираната беседка била основана преди към пет години от поданици на блока. Те събрали пари и със личен труд си обособили място, на което да посядат, с цел да отдъхват на сянка в летните жеги. Направили си четири дървени пейки и една маса от бетон. Вечерта на 21-ви август причинителите на действието - Калина Пехливанова и нейният другар Стефан - излезли и унищожили оборудванията.

Предполага се, че това е ответна реакция на забележка на съседи, отправена им по-рано, споделят очевидци на случилото се. Хората от квартала недоволствали, че когато Калина извежда кучето си, то се изхожда пред входа на блока, като собственичката му не почиства след него. На същото място всекидневно играят доста деца от квартала. Именно поради това, съседи на дамата й създали забележка с молба да извежда кучето си по-далече.
В знак на възмездие тя и мъжът, с който живее, решили да унищожат кътчето за отдих, на което се събират останалите поданици на блока. В същата нощ те били видяни от комшия, който ги попитал какво вършат. В отговор Калина показала, че " тези пейки нямат място тук ". Хората са алармирали полицията в Асеновград с тъжба и събрани подписи. Молбата им е " вандалщината да бъде осъдена и двамата причинители да възстановят пейките ". Към момента към момента се чака реакция от органите на реда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР