Зам.-кметът по строителството в Асеновград инж. Стоян Димитров направи символична

...
Зам.-кметът по строителството в Асеновград инж. Стоян Димитров направи символична
Коментари Харесай

Изграждат водопровод и канализация в асеновградския кв. „Бад...

Зам.-кметът по строителството в Асеновград инж. Стоян Димитров направи алегорична „ първа копка “ на нов строителен обект. Започва действителната работа по създаване на нов тръбопровод и канализация – отчасти в кв. „ Баделема “. „ Тази зона на Асеновград се развива много интензивно. Миналата година със средства на общината бяха построени тръбопровод и канализация по ул. „ Матей Преображенски “ тук. А в този момент, с пари от републиканския бюджет, общинската администрация кандидатства по програмата за развиване на ВиК – бранша. Бяхме утвърдени за финансиране в размер на към 1 200 000 лева С тези пари ние ще изградим отчасти тръбопровод и канализация “, уточни пред медии зам.-кметът.



Той добави, че улиците в кв. „ Баделема “ не са трасирани все още. С реализирането на сегашния план ще бъде изпълнено и това. По този метод ще се обезпечи и естествен достъп до парцелите на хората в региона. „ Когато строителството в квартала е към финала, община Асеновград ще стартира построяването и на самата улична мрежа.



Преди това, не е рационално, защото настилката ще бъде компрометирана от преминаващите тежкотоварни коли “, заяви инж. Стоян Димитров. Улиците, по които ще минават водопроводът и канализацията, са „ Младежка “, „ Иванка Тасева “, „ Петко Москов “, „ Апостол Попдимитров “, „ Иван Кирков “, „ Христо Бойков “ и „ Александър Александров “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР