Две седмици ни делят от тазгодишното издание на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА

...
Две седмици ни делят от тазгодишното издание на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА
Коментари Харесай

От 2 до 4 юни: Булмедика/Булдентал/Дерма & Ететика в Интер Експо Център

Две седмици ни разделят от тазгодишното издание на ревю БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. От 2 до 4 юни професионалното събитие ще събере за 55-и път водещи компании от бранша на медицината и денталната медицина със експертите от медицинския, денталния и дерматологичния бранш.

„ С изданието през 2020г. дадохме рестарт на цялата изложбена промишленост у нас. Успешното осъществяване потвърди, че ревютата са несъмнено и безвредно място за създаване на бизнес контакти и продан на опит “, споделят уредниците. И допълват, че миналата една година е потвърдила значимостта и високата добавена стойност на физическия контакт; на бизнеса „ онлайн “. В годишния календар на ревютата се затвърди новият формат ДЕРМА & EСТЕТИКА, насочен към дерматологията и естетичната медицина.

Благодарение на обединените старания на уредниците, сътрудниците и изложителите, профилирана аудитория от страната и чужбина посети щандовете на компании от България, Румъния, Китай, Турция, Македония, Русия. Участниците бяха 99. За идното издание уредниците чакат нарастване както на броя участници, по този начин и на показаните страни.

Здравната сигурност

Интер Експо Център продължава да постанова най-високите стандарти и деликатно да следи за прецизното осъществяване на условията, наложени от държавните здравни управляващи. Въведен е входно-изходен надзор и се съблюдават най-високи хигиенични условия. Създадени са спомагателни „ Вътрешни правила “. Като част от пакета с превантивни ограничения, които Интер Експо Център подхваща, е предварителната електронна регистрация за посещаване, коята може да бъде направена в уеб страницата www.bulmedica.bg .

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА – платформа за събития

Ежегодно БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА се трансформира в платформа за професионални събития. И през тази година, от 2 до 4 юни, форумът ще предложи богата съпътстваща стратегия, изпълнена с професионални събития, лекции и демонстрации.

За посещаване можете да се регистрирате ТУК .

Всички новости за БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА ще откриете на уеб страницата www.bulmedica.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР