Две неща интересни се случват. Толкова много критика, това доказва,

...
Две неща интересни се случват. Толкова много критика, това доказва,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Тръгнали сме на тази промяна и няма да се стреснем от нищо

" Две неща забавни се случват. Толкова доста рецензия, това потвърждава, че сме засегнали нечии ползи ". Това сподели Кирил Петков пред " ЕвроДикоф " по Евроком. " Тръгнали сме на тази смяна и няма да се стреснем от нищо. Ако решат да играят мръсно, това е рисково от тяхна страна ", сподели Петков.

" За в този момент нямам защита. Вчера си бяхме безусловно свободни по улицата. Бяхме измежду хората, които ни задаваха всевъзможни въпроси ", добави някогашният стопански министър. " Търсим още партии по няколко аргументи. Колкото повече партии се присъединят- това дава застраховка, че обединението ще бъде здрава и по-трудно ще се повлияе на нея ", показа той.

" Сделката е, в случай че желаете да бъдете част от " Продължаваме промяната " ще би трябвало да се мине през четирите критерия за честност, само че не търсим друго с изключение на религия, че можем да променим нещата ", безапелационен бе Кирил Петков.
" Правим сметка какъв брой ще коства акцията. Говорим с хора с чисти бизнеси. Много наши другари са подготвени да ни поддържат. Други чисти бизнеси, които хората имат също ни поддържат. Не мислим за скъпа акция ", добави той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР