Двама нови депутати ще положат клетва в следващите пленарни заседания.

...
Двама нови депутати ще положат клетва в следващите пленарни заседания.
Коментари Харесай

Гюров и Чобанов шефове в БНБ, ето кои нови депутати ще ги сменят

Двама нови депутати ще положат клетва в идващите пленарни съвещания. Те ще седнат на банките вместо определените за подуправители на Българска народна банка Андрей Гюров и Петър Чобанов.

Гюров бе определен от 1 МИР Благоевград, където бе лидер на листата. От там ПП-ДБ вкараха двама души – Гюров и Георги Ганев. На мястото на Гюров ще влезе третият в листата – предприемачът Владимир Табутов, който към този момент има опит в Народното събрание.

Дългогодишният народен представител от Движение за права и свободи Петър Чобанов пък стана депутат от 26 МИР София област. Мястото му ще заеме младият Валентин Тончев, защото тези, които са преди него, са се отказали от местата си.

В същото време още един народен представител постави клетва – това е Васил Тодев от „ Демократична България “, който зае мястото на Ивайло Шотев от „ Продължаваме промяната “.

Шотев подаде оставка преди седмица, с цел да стане заместник-министър на стопанската система. Това е първи депутатски мандат на определения от Пазарджик Васил Тодев, предава „ 24 часа “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР