Двама души са задържани за незаконна търговия с наркотици в

...
Двама души са задържани за незаконна търговия с наркотици в
Коментари Харесай

Двама души са задържани за незаконна търговия с наркотици в Разградско

Двама души са арестувани за противозаконна търговия с опиати в Разградско. При осъществено през вчерашния ден претършуване в парцел в село Благоево в тайник на двора са открити четири типа дрога, оповестяват от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Разград.

Криминалистите от дирекцията в лудогорския град са иззели бяло прахообразно вещество с тегло 46,35 грама, което при тестване реагира позитивно на кокаин. Веществото било разграничено в найлонови джъмпери на 60 равни елементи. Намерени са 16,6 грама амфетамин, разграничен на три елементи, пакет с кристалообразно транспарантно вещество с тегло 7,30 грама, което реагирало на метаамфетамин, найлонова торба със зелена листна маса марихуана с тегло 87,65 грама.

В хода на оперативно-следствените дейности са арестувани жителите на парцела: 39-годишен престъпно проявен и осъждан мъж и 23-годишна жена. При претърсването са конфискувани електронна везна, огромно количество неизползвани джъмпери, сумата от 300 евро, 850 лв., три мобилни телефона „ Айфон ", два автомобила.

По случая се води следствие. Предстои мярката за задържане на мъжа да бъде удължена на 72 часа с прокурорско разпореждане, показват от ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград.

Източник:БТА

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР