Два мача от седмия кръг на първенството ще се изиграят

...
Два мача от седмия кръг на първенството ще се изиграят
Коментари Харесай

Два мача в Първа лига днес, Левски - Пирин пряко по "Хоризонт"

Два мача от седмия кръг на шампионата ще се изиграят през днешния ден. От 20,15 часа Левски посреща Хебър на " Герена ", а тази среща ще предаваме директно в ефира на " Хоризонт " в границите на предаването " Спорт и музика ". 

В последните си пет дуела " сините " записаха три победи, едно тъждество и една загуба. За последно футболистите на Станимир Стоилов се сгромолясаха против малтийския Хамрун, който ги в профил от елиминациите за влизане в групите на шампионата Лига на конференциите. Представянето на пазарджиклии е доста неубедително, откакто в последните си пет дуела те записаха четири провали и едвам една победа. В последния си турнирен ангажимент Хебър загуби с 0:3 от Славия като хазаин.

Първият мач за деня от 18,00 часа е Спартак (Вн) - Арда. След завръщането си в елита на българския футбол варненци се показват доста незадоволително. В последните си пет дуела претърпяха четири провали, при едвам едно тъждество. Лошата им серия продължи и предишния кръг, когато бяха победени с 1:0 при визитата си на Ботев във Враца. Добрата форма на южняците спря последните два кръга, откакто позволиха две провали. В последния турнирен кръг кърджалийци отстъпиха с минималното 0:1 в семейството си на ЦСКА 1948.

Пълна стратегия за седмия кръг на Първа лига:

Петък, 19 август

Ботев Пловдив - Черно море 3:4

Събота, 20 август

18:00, Спартак Варна - Арда

20:15, Левски - Хебър

Неделя, 21 август

18:45, ЦСКА 1948 - Локомотив София

21:00, Септември - Берое

Понеделник, 22 август

18:15, Славия - Ботев Враца

20:30, Пирин - Лудогорец

Локомотив Пловдив - ЦСКА - отсрочен. 

По обявата работи: Светослав Табаков
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР