Дупница. Община Дупница за поредна година обявява конкурс за коледна

...
Дупница. Община Дупница за поредна година обявява конкурс за коледна
Коментари Харесай

Община Дупница за поредна година обявява конкурс за коледна украса на домашна фасада

Дупница. Община Дупница за поредна година афишира конкурс за коледна декорация на домашна фасада. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Кюстендил Христо Апостолов, пресаташе на Община Дупница. Ще бъдат раздадени три награди - 250, 150 и 100 лв.. Желаещите да се включат, би трябвало да се запишат на телефона на Община Дупница, като посочат прецизен адрес и телефон, след което комисия от общинска администрация ще направи оглед на украсата. Крайният период за подаване на поръчки за присъединяване е 17 декември.

Традиционно в ролята на Дядо Коледа, който ще извърши желанието на три деца и подари дарове ще влезе кметът инж.Методи Чимев. От 1 декември, във фоайето на постройката на общинска администрация ще бъде сложена кутия, в която всички деца на възраст до 12 години ще могат да пуснат своето коледно предпочитание за детска играчка. Късметлиите ще бъдат изтеглени на 17 декември.

Коледните светлини ще бъдат запалени на 6 декември площад „ Свобода “, като тази седмица стартира и украсяването на града.

Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР