DS Automobiles опростява моделната серия DS 3 и я подобрява

...
DS Automobiles опростява моделната серия DS 3 и я подобрява
Коментари Харесай

DS 3: надстроен и напълно свързан

DS Automobiles опростява моделната серия DS 3 и я усъвършенства с нови функционалности, започвайки с базовата версия. Освен това технологията за актуализации по въздуха и нови свързани услуги ще бъдат въведени по-късно тази година.

Серията модели DS 3 в този момент предлага четири равнища на съоръжение, които идват с нови функционалности във версиите Bastille и Performance Line. Тези две равнища на съоръжение към този момент получават усъвършенствания в дизайна, в това число тонирани задни стъкла и 17-инчови алуминиеви джанти с дизайн Dublin Diamond. За да се усили комфортът, предният подлакътник, сенниците с LED огледала, вътрешното огледало без рамка, автоматизирано затъмняващо се вътрешно огледало, както и приветственото осветяване и LED осветлението на краката към този момент също са част от общоприетото съоръжение.

Усъвършенстваната система за надзор на сцеплението, която усъвършенства сцеплението на гумите с всички типове настилки, е общоприета за моделите с мотори с вътрешно горене. Версията Opera остава върхът на моделната гама DS 3 с базалтово черен кожен интериор от напа и седалки с дизайн на каишка за часовник. Колекцията " Esprit de Voyage " уголемява гамата със ярък каменносив интериор и извънредни елементи, в това число 18-инчови джанти в дизайна Киото.

През годината моделите, предлагани от DS Automobiles, ще бъдат надграждани с нови свързани услуги. Функцията за обмисляне на пътуването на приложението MyDS беше задействана за напълно електрическите разновидности на модела през първото тримесечие. Тя прави електрическото шофиране още по-удобно, като изпраща уместно планувани направления непосредствено към мрежовата навигационна система.

През второто тримесечие цялата моделна гама получи нови услуги за поддръжка. Всеки регистриран консуматор към този момент получава месечен доклад за положението на своя автомобил, в това число обзор на цялата информация за поддръжката.

В цялата моделна гама системата DS Iris разполага с функционалността за паркиране на улицата, която дефинира вероятността да намерите място за паркиране на вашата дестинация. Функциите за дистанционно управление (заключване и отключване на автомобила, клаксон или включване на светлините през смартфона), както и функционалността за обвързвана тревога (изпращане на SMS при задействане на алармата) към този момент са въведени в DS 4 и ще бъдат включени в ще бъде разширена до останалата част от моделната гама през идващите месеци.

От 1 юли 2023 година всички тези свързани услуги са включени в два общоприети пакета съоръжение. Пакетът Connect One се задейства за интервал от 10 години и предлага, наред с други неща, функционалности за подкрепяне на SOS и DS, отдалечена поддръжка, протокол за цифрови услуги и онлайн актуализации (по въздуха) за мултимедийната система.

Пакетът Connect Plus е включен в системата DS Iris за интервал от три години и включва обвързвана 3D навигация: гласово различаване, информация за трафика в действително време, местонахождение на бензиностанции с цени на горивата (на базата на автомобила) или точки за зареждане на електрически транспортни средства, дистанционно управление E-Tense (програмиране на зареждане, предварителна подготовка и така нататък за електрически транспортни средства), обмисляне на пътешестване (за напълно електрически модели), образован достъп (за възможни транспортни средства) и Send2nav посредством приложението MyDS.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР