Дружеството "Телетол" АД не предоставя услуги за плащане на пътни

...
Дружеството "Телетол" АД не предоставя услуги за плащане на пътни
Коментари Харесай

Телетол АД не предоставя услуги за плащане на пътни такси

Дружеството "Телетол " АД не дава услуги за заплащане на пътни такси – е-винетки и тол, и не прави никакви действия, предоставени от Агенция "Пътна инфраструктура ". Това показват от АПИ, откакто през вчерашния ден профилираният съд остави в ареста певицата Лиляна Деянова - ЛиЛана и съдружника й Мартин Димитров. Те са с обвинявания за източване на пари по европрограмата "Иновации и конкурентоспособност ".

Дружеството на Лиляна Деянова и Мартин Димитров е вписано в регистъра на Националните снабдители на услуги (НДУ), поддържан от АПИ, само че няма влезнали в действие контракти. АПИ прави това конкретизиране във връзка неточни информации в медиите по отношение на ареста на представители на сдружението.

"Телетол " АД имаше подписани два контракта с АПИ, според настоящите до 29 ноември 2019 година общи условия, определящи разпоредбите за продажба на е-винетки и тол от НДУ. Договорът за събиране на винетни такси е преустановен, тъй като не е реализирана оперативна съгласуемост с електронната система, а този за тол – не е подписан от "Телетол " АД, според смяната в Общите условия от 29 ноември 2019 година и новите правила.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР