Дрогираният шофьор, който прегази жена в Самоков преди година, поиска

...
Дрогираният шофьор, който прегази жена в Самоков преди година, поиска
Коментари Харесай

Дрогираният, прегазил жена в Самоков: Съжалявам, ще си понеса последствията

Дрогираният водач, който прегази жена в Самоков преди година, изиска съглашение със съда. Страните по делото имат период до 28 май, едвам по-късно магистратите от Софийския областен съд ще се произнесат.

За пръв път приказва пред медии и подсъдимият за злополуката Виктор Делигълъбов. По думите му досега той не е имал опция да се извини на потърпевшата.

" Съжалявам за случилото се и ще понеса следствията ", сподели младежът пред bTV.

През юни предходната година 24-годишният Виктор Делигълъбов блъсна с лек автомобил Недялка Джикова в центъра на Самоков. Минава през нея два пъти, след което бяга. По-късно е арестуван. Установено е, че е бил под въздействие на марихуана и кокаин.

Пострадалата не пристигна в съда, тъй като се възвръща от тежките контузии. " Най-малкото, че и татко му е бил с него. Не мога да си го показва, в случай че толкоз не можеш да се оправиш, ще му вземеш ключа от колата и ще го поставиш на другата седалка и няма да му даваш да кара ", сподели Недялка Джикова.

" Това е един неузрял човек, млад,незрял човек, неоценява съгласно мен последствията вследствие на действието ", съобщи Людмил Рангелов, юрист на потърпевшата.

Защитата на подсъдимия настоя за съглашение.

" При съглашението е въпрос на договаряне. Пак споделям това е концепция, в случай че се реализира, реализира, в случай че ли не, ще си разпитваме очевидци и специалисти. Това е губене на време за всички ", сподели Христо Ботев, юрист на подсъдимия. Ботев изиска и отпадане възбраната на Делигълъбов да напуща страната, както и понижаване на паричната гаранция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР