Древна китайска мъдрост гласи: За жената има само едно най-важно нещо

...
Древна китайска мъдрост гласи:
За жената има само едно най-важно нещо
Коментари Харесай

Какво е предназначението на жената – древна китайска мъдрост

Древна китайска мъдрост гласи:

За дамата има единствено едно най-важно нещо в живота, на което би трябвало да се научи от детството си – да усвоява, натрупва и съхранява сила. Това е нейната цел.

За мъжа тя е извор на жива вода, към която той се връща още веднъж и още веднъж, с цел да се извърши със мощ. Уморената жена не може да помогне на мъжа да се възвърне. Тя, като пресушен бунар, не е в положение да утоли жаждата на страдащите.

Нещата, които провокират вътрешен спор и отрицателни страсти, не подхождат на дамата.

Всичко, което една жена прави, би трябвало да го прави с обич. За себе си, за фамилията си, с цел да извърши главната си цел.

Подходящо е всичко, което доставя наслаждение на дамата и й разрешава да откри естетика – пеене, изобразяване, танци, музика, ръкоделие. Ако желае да го прави, дано го направи. Жената има велика задача – да бъде изобилен енергиен източник на наслада, оптимизъм, хубост, светлина за цялото семейство.

За всяка жена е значимо да знае, че е красива. Това основава чувство за цялост. От нежните думи и признанието на хубостта дамата става мека, нежна, игрива и разцъфтява още повече.

Умният мъж знае по какъв начин да помогне на обичаната си жена да стане още по-красива. Колкото повече се грижи за една жена, толкоз по-великолепно тя цъфти и изпълва мъжа с силата си.

Жената е огнище, което има потребност от огън. Най-ценният актив в света е силата. Никакви пари не могат да я купят. Ето за какво мъжът е подготвен да даде на дамата всичко най-ценно за този огън.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР