Драма на летището. Отменят полети, стотици в снежен капан Истерия

...
Драма на летището. Отменят полети, стотици в снежен капан Истерия
Коментари Харесай

Блокираните в Тимишоара българи търсят помощ от президента

Драма на летището. Отменят полети, стотици в снежен капан Истерия на летището: 500 пасажери мръзнат и чакат самолети 130 българи бедстват на летище в Тимишоара

Все още 130-те българи са блокирани на летището в Тимишоара в Румъния. Те прекараха повече от 12 часа, откакто нощес самолетът им от Лондон вместо да кацне в Пловдив се приземи на румънското летище поради неприятни метеорологични условия у нас. Пътниците настояват, че са оставени без храна и заслон от „ Райънеър ”. Никой от самолетната компания не отговарял на позвъняванията им.  

При блокираните нашенци сега е българският консул в Румъния. Той също се пробва да се свърже с самолетната компания, с цел да спомага за прибирането на българите.  

„ Никой не дава отговор на телефоните на самолетната компания. Ще звъним на президента, сподели Даниела Стоилова, която е една от пътничките в групата.     

Както Марица.бг първа заяви, аероплан с близо 190 индивида на борда кацна изключително в Тимишоара, откакто излетя от Стансед през вчерашния ден към 15 часа и трябваше да кацне в Пловдив. Повече от 12 часа пасажерите стоят блокирани в Тимишоара, където самолетът кацнал изключително заради неприятното време у нас.

 В изпратен рейс са се качили към 60 души. Голяма част от групата отказала да се прибира с автобуса, който изглеждал като от градския превоз. Ситуацията по пътищата в Румъния е също толкоз  тежка като в България, поради неприятното време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР