ДПС се регистрира в Централната избирателна комисия за предстоящите парламентарни

...
ДПС се регистрира в Централната избирателна комисия за предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Карадайъ: Тези избори са най-важните от 1989 година насам

ДПС се записва в Централната изборна комисия за идните парламентарни избори.

Председателят на партията Мустафа Карадайъ съобщи, че вотът на 4 април април ще бъде най-важният от 1989 година насам, а задачата на Движение за права и свободи ще бъде да възвърне нормалността в политиката.

"Тези избори ще дефинират посоката за развиване на България – до каква степен ускорено и догонващо ще се развива страната или ще продължаваме да затъваме. За да развиваме ускорено и догонващо, има наложителна причина, а тя е да възстановим нормалността в политиката, да възстановим демокрацията, с цел да възстановим държавността и престижа на органите и институциите в страната ", сподели той.

На въпрос с кои партии Движение за права и свободи би се коалирала, Карадайъ не даде прецизен отговор. По думите му, възможните им сътрудници във властта би трябвало да имат сходни на техните цели. "Нашите цели са към този момент цели на Европейския съюз и щем – не щем, ние като част от Европейски Съюз, би трябвало да ги осъществяваме и в България. Всеки един, който носи отговорността да се развива България ускорено и споделя европейските цели, може да бъде евентуален сътрудник на Движение за права и свободи ", добави водачът на Движението.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР