ДПС готви смяна на Мустафа Карадайъ, както първо Narod.bg съобщи.

...
ДПС готви смяна на Мустафа Карадайъ, както първо Narod.bg съобщи.
Коментари Харесай

Narod.bg го предвиди: ДПС маха Мустафа Карадайъ

Движение за права и свободи готви промяна на Мустафа Карадайъ, както първо Narod.bg заяви. Сега новината се тиражира от „ Галерия “, като вестникът се базира на записите от спявката на Политическа партия, на която Настимир Ананиев се чува да споделя, че водачът на Движението ще бъде заменен.

Колкото и същинският водач Ахмед Доган да скача с противоположното изказване, решението било взето.

Същевременно почетният ръководител на Движение за права и свободи е остроумен политик и няма да се откаже да удари Карадайъ при първа опция, твърди вестникът.

Реклама

Според данните две имена се тиражират като възможни заместници на Карадайъ – някогашният народен представител доктор Тунчер Кърджалиев, мълчалив водач на Движение за права и свободи за Търговище и района.

Другото споменавано име е на евродепутата Илхан Кючук.

Смяната на водача била главно поради реденето на листите. Активисти по места са възмутени, че за депутати се спускат изцяло непознати за локалното население хора. Над 50 кметове и наместници от Делиормана са изпратили писмо, до Доган, изразявайки своето отвращение. „ Клановете в Движение за права и свободи са няколко. Махне ли се Доган, ще се избият “, споделя източникът на „ Галерия “.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР