Дори и най-обикновеният колан може да промени външния вид до

...
Дори и най-обикновеният колан може да промени външния вид до
Коментари Харесай

13 малки трика, които дори превръщат провинциал в стилна модница

Дори и най-обикновеният колан може да промени външния тип до неразбираемост. Например, колан със междинна широчина ще направи отлична компания с към този момент модерните удължени якета или якета с огромни размери.

Ето един елементарен трик, който ще ви помогне да станете няколко съвременни равнища по-високи: аксесоарът би трябвало да наподобява по този начин, както сте решили да го сложите в последния момент  – за това е по-добре да вкарате края на колана неопределено, леко отстъпвайки от средата.

2. Носете цветни обувки

Ярък акцент в облика е изработен от обувки с „ некласически “ цветове. Освен това не е належащо да избирате навирен или неонов нюанси, главното е, че такива обувки могат елементарно да се комбинират с ежедневни неща.

Ярките типичен обувки от всеки магазин на всеобщия пазар наподобяват толкоз красиво, колкото и производството на скъпи марки. При тях даже облеклата с банални дънки и тениска незабавно ще искрят с нови цветове.

3. Добавете квадратни слънчеви очила към визият си

Стилен аксесоар би трябвало да се добави към дрешника към този момент, тъй като тази форма е подобаваща за съвсем всички. Очилата придават тайнственост и грациозност. И не е належащо да чакате лятото, с цел да ги употребявате – носенето на очила през зимата е добре за очите.

Вероятно всеки знае чувството, когато през зимата е невероятно да отворите очи на улицата заради ослепителната бляскавост, очите са воднисти и би трябвало да присвивате. За да избегнете този дискомфорт, би трябвало да употребявате слънчеви очила и в това време да изглеждате по-готино.

4. Обичайте нещата в бяло

Белият цвят освежава, младежи и придава церемониалност на цялото изображение. Обличането в бяло от главата до петите е необикновен изискан. При такива неща практичността е нула, тъй че момичето  ще наподобява първокласно.

Бялото връхно облекло наподобява още по-денди. И колкото и да сте платили за палтото, резултатът от него ще бъде същия. За бялото, несъмнено, би трябвало да можете да се грижите, само че тези неприятности си заслужават.

5. Използвайте ярки аксесоари

Обикновените елементарни облекла ще искрят с нови цветове, в случай че добавите ослепителен акцент, като чанта или шал, който ще бъде избит от общия отбор. Между другото, просто ярките аксесоари, само че без модел, не могат да се конкурират с щампата. Един детайл с рисунка е задоволителен – и тоалетът ще се трансформира от елементарен в автентичен.

6. Носете една обица. По-добре две разнообразни

Винаги можете да носите обичаната си „ карамфил “ и да изберете втората огромна обица съгласно настроението си. Като цяло разликата в цвета, размера, стила сред двете обеци е добре пристигнала. Не е належащо неотложно да се втурне за подготвени решения в магазина.

Интересните двойки са лесни за сглобяване от това, което към този момент е в кутията, тъй като няма да намерите такава композиция у никого. И най-после, има приложимост за самотни обеци, които са изгубили двойката си (случвало ли ви се е това?).

7. Дайте желание на торбички с твърда форма

Меката кожа или нейната ековариант се износва бързо и придава на чантата нехаен тип. Основната торба поддържа формата си, даже в случай че в нея нищо не е сложено. Тези строги, както наподобява, загатват, че нещото е дизайн и такива аксесоари устоят по-дълго. Моделите от лакована кожа наподобяват впечатляващи, само че си коства да се обмисли: в случай че недостатъци се появят върху тях, тогава те незабавно се виждат.

8. Комбинирайте сив и кафяв цвят.

Кафявият цвят ще добави към сивия набор от топлота. Леки пясъчни, камилски нюанси наподобяват в отбор със сиво благородно и елегантно. Не е чудно, че точно тази композиция – обичана функционалност на дизайнера Джорджо Армани.

9. Бижута с темперамент

За да изглеждате стилно и скъпо, не носете доста злато, изключително използвайте подготвени комплекти от него. Опитайте се да намерите „ вашите “ бижута  – внезапно майка ви или баба ви имат фамилен пръстен или имате шанс да си купите истинска джунджурия на пътешестване. Носете го без да го сваляте и по-късно разказвайте забавни истории за него.

Между другото, с цел да създадете неповторима декорация, гривните за установяване на вида, които в този момент са известни, оказват помощ там, където всеки детайл ще ви припомня за значими моменти от живота ви. За да не се превърнете в соро, коства си да спазвате просто предписание: по-добре е да украсите единствено една зона, т.е. или китки и пръсти, или шия и уши.

10. Затегнете ръкавите

Те би трябвало да са тъкмо n odtyanut и да не се търкалят. Тъй като те непрекъснато ще падат, се предлага да фиксирате ръкавите с тънка гумена лента за пари непосредствено от горната страна, тъкмо под лакътя. Изображението мигновено става игриво и забавно. Можете леко да обърнете ръкавите от вътрешната страна на открито, само че като че ли инцидентно са се обърнали сами.

Нашият създател сканира този хакерски живот върху себе си и решително декларира, че дребният трик работи. Няма значение дали е яке, риза или пуловер – съединените ръкави придават нотка на прохлада на външния тип.

11. Вземете по едно и също време няколко чанти

Всяко момиче има няколко обичани чанти и тук е положителната вест: в този момент на мода е композиция от няколко такива аксесоари. Те могат да бъдат с разнообразни размери и нюанси. Дизайнерите употребяват този трик върху подиумите от дълго време, само че в естествения живот наподобява много уместно.

12. Придобийте детайли от неестествен велур

Ако не е допустимо да закупите обувки, направени от естествена кожа, тогава е по-добре да се даде желание на велур от изкуствени материали. Поради текстурата материалът наподобява по-скъп и по-естетичен от изкуствената кожа. Номерът може да работи както при положение на обувки, по този начин и връхни облекла – доста е мъчно да се разграничи сурогат от натурален велур по око.

13. Позволете си да сте малко разчупени

Ако забравите за стандартите и спрете да носите ризи, тениски и блузи съгласно разпоредбите – преди малко износени или подправени, тогава резултатът ще бъде забавен. Можете да оставите страничната или предната част свободна. За последователите на класиката това може да наподобява необичайно, само че сходна техника наподобява в действителност съвременна и смела.

Какви неща съгласно теб дават статусен облик?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР