Домашен арест за свекъра на жестоко убитата Евгения - Пламен

...
Домашен арест за свекъра на жестоко убитата Евгения - Пламен
Коментари Харесай

ПОЖАЛИХА ГО: Пуснаха под домашен арест свекъра на удушената Евгения

Домашен арест за свекъра на грубо убитата Евгения - Пламен Владимиров, наложи през вчерашния ден състав на Софийския апелативен съд. Тялото на жертвата бе намерено натъпкано в куфар и захвърлено в хвостохранилище в покрайнините на Перник в края на предходната година.

За зверството бяха упрекнати брачният партньор на Евгения Орлин Владимиров, който задуши жена си с кухненско фолио в припадък на ревнивост, и татко му Пламен, защото е оказал помощ на сина си да скрие тялото и да замете следите, написа "Телеграф ".

Лечение

С вчерашното си определение магистратите промениха това на сътрудниците си от Софийския градски съд, които пуснаха свекъра с най-леката мярка за неотклонение - „ подписка “. В претекстовете си апелативните съдии показват, че Пламен би трябвало да е под домакински арест, защото страдал от куп хронични болести и трябвало да се лекува. Според САС обаче към момента не е разколебано съмнението, че Владимиров авансово заречен на сина си да му помогне да скрие тялото.

В тази посока магистратите се базират на редица доказателства, като свидетелски показания, както и данни за взаимното пътешестване на причинителите до Перник, където след това бе намерено тялото на дамата. Именно поради тези доказателства магистратите счетоха, че мярката за неотклонение „ подписка “ се явява прекомерно лека.

Зверство

Убийството бе разкрито в края на предходната година. 36-годишният Орлин бе оповестил брачната половинка си за изчезнала. По думите му за последно я видял, като излизала за фитнес. Мъжът се опита да заблуди проверяващите, правейки се на угрижен. В обществените мрежи той призоваваше за помощ всеки, който има информация за брачната половинка му. Накрая обаче той бе упрекнат в убийството й, а татко му бе апетитен за помощник. Мотивът за зверството е ревнивост.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР