Докато работници от най-големия синдикат КНСБ, учени, полицаи, лекари, учители

...
Докато работници от най-големия синдикат КНСБ, учени, полицаи, лекари, учители
Коментари Харесай

ШОК: Храната поскъпна с 50%, а заплатите с 10%!

Докато служащи от най-големия профсъюз КНСБ, учени, служители на реда, лекари, учители и други стачкуват с фантазиите си да получат покачване на заплатите от 15-25% (което в всеобщия случай се показва в повишение на заплащането за труд с към 100лв на месец) получават обещания за повишение на заплатите с 5%.

На всичкото от горната страна цените на питателните артикули са в развой на покачване. Продукти като яйцата и маслото са поскъпнали съвсем двойно – 80-100% Други артикули като брашно, кафе, варива и други досега са поскъпнали сред 25 и 50%, всеки миг се чакат и по-големи поскъпвания на тези цени. Освен това тихомълком, без медиите да ни уведомят получихме повишение цената на електрическата енергия, като сметките за ноември се чака да са с 30% по-високи от сметките за ток от предходната година за същия месец, макар че прогнозите демонстрират по-високи температури за тази година спрямо предходната.

За цялата 2017г. общо има повишение на: Потребителските цени с 54%.

Заплатите с 10%.

На фона на забележимото нарасналите на потребителски цени, страната отхвърля равнищата на инфлация, приспадайки към тях понижаването на цените на технологиите и новите коли. Всичко това демонстрира, че средностатистическият българин, който не си купува нова кола е обеднял с близо 44% през 2017г.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР