Докато президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова полагаха клетва

...
Докато президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова полагаха клетва
Коментари Харесай

Задочно Бойко Борисов критикува Румен Радев и правителството

Докато президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова полагаха клетва в Народното събрание, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща с актива на ГЕРБ - Силистра, където насочи нови рецензии към държавното управление.

" Още не сме внесли Плана за възобновяване. Ако го внесем и бъде утвърден, ще стане април- май. Всички към нас работят с милиарди - гърци, румънци, хървати, другите страни отиват и взимат нови и нови пари, а ние единственото, което вършим, е да чегъртаме ГЕРБ ", уточни Борисов.

" В края на януари ние нямаме държавен бюджет, актуализирахме нашия, в този момент желаеме в края на февруари да приемем бюджет, който пък юни да го актуализираме. Общинските бюджети вървят след държавния бюджет ", акцентира той.

" Хемус " няма да стане в никакъв случай, безапелационен е Борисов. Дори в един миг и ние да управляваме - всичко нарастна.

Бойко Борисов посочи, че ГЕРБ постоянно се е съобразявал с гласа на народа. " Цената на тока при нас беше 80 лв.. Сега е 4 пъти по-скъп. Ние предоговорихме с " Газпром " на 50% понижение. Факт. Все отново не забравяйте, че България е преди всичко в Европа по съществуване на шистов газ. Тази тематика рано или късно би трябвало да бъде отворена ".

Лидерът на ГЕРБ разяснява също по този начин, че сме първи по смъртност в света от ковид следващ месец.

" Акад. Денков постанова дълга почивка. Но дали е дълга почивка или затваряне на учебни заведения, резултатът е еднакъв. А това още юни месец трябваше да се планува. Щетите към този момент са нанесени.

Дори да приемем, че страната ще извади 400% да компенсира това дружество, тия пари все отнякъде би трябвало да дойдат ", означи той.

" Същото е и с цената на газа. Омръзна ми шефът на " Булгаргаз " и министърът на енергетиката да се дрънкат всеки ден и да изнасят търговски секрети от договорите ", добави Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР