Принц Хари и принцеса Кейт бяха близки в продължение на

...
Принц Хари и принцеса Кейт бяха близки в продължение на
Коментари Харесай

Връзката на Кейт Мидълтън и принц Хари сега - от любимата „сестра“ до тъжната маслинова клонка

Принц Хари и принцеса Кейт бяха близки в продължение на доста години, като Хари даже я наричаше „ повече сестра, в сравнение с свекърва “, и „ сестрата, която в никакъв случай не съм имал и постоянно съм желал “ в записките му.

Въпреки че Кейт публично се причисли към кралското семейство през 2011 година след брака си с принц Уилям, връзката й с Хари от дълго време предшества това - като двойката се сприятели за първи път през многото години, в които Кейт и Уилям излизаха след университета.

През последните години обаче нещата станаха по-обтегнати сред Съсекс и Уелс и откогато Хари и Меган оставиха живота в Обединеното кралство зад тила си, двойката беше открита за недоволствата си с останалите кралски особи - и техните помощници.

На фона на здравословните проблеми на Кейт имаше вяра от кралски почитатели и някои коментатори, че може да е допустимо двете двойки да се помирят, откакто Хари и Меган не се поколебаха да издадат мощно изказване в поддръжка на Кейт когато разгласи диагнозата си ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР