Докато обсъждаше филмовия фестивал в Трибека по време на появата

...
Докато обсъждаше филмовия фестивал в Трибека по време на появата
Коментари Харесай

Нов рунд от борбата на Робърт Де Ниро с Доналд Тръмп

Докато обсъждаше филмовия фестивал в Трибека по време на появяването си в късно шоу, холивудският артист Робърт Де Ниро назова президента на Съединени американски щати " цялостен губещ " и " дъмбел " . Така той продължи офанзивите си против Тръмп и неговата политика , почнали още по време на предизборната акция на сегашния американски президент през 2016 година
 
75-годишният артистът от " Кръстникът " сподели, че се е опитал да даде късмет на Тръмп, само че е останал отчаян, откакто " този човек се е потвърдил като изцяло губещ ", заяви Спутник.
 

Актьорът още веднъж подлага на критика Тръмп, до момента в който приказва за функциите си на гангстери, наричайки президента на Съединени американски щати „ разбойник, който е в Белия дом “ . Де Ниро е спечелил два Оскара по време на кариерата си за осъществяванията си в " Кръстникът " - част II и „ Разярения бик “. Той ще се върне към гангстерския род в „ Ирландецат “, който ще бъде приключен тази есен под режисурата на Мартин Скорсезе.
 
„ Дори гангстерите имат морал, имат нравственос, имат код и знаят, че когато давате на някого думата си, това е всичко, което имате. Този човек (Тръмп), даже не знае какво значат тези думи “, добави артистът.-->
 

Преди това Тръмп отвърна на словесната война на Де Ниро , като неколкократно го назова в Twitter „ субект с доста невисок IQ “ .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР