Докато народът мизерства и се чуди как ще оцелее през

...
Докато народът мизерства и се чуди как ще оцелее през
Коментари Харесай

Докато народът мизерства: Красен Кралев се чекне с яке на „Филип Плейн” за 7000 лева

Докато народът мизерства и се чуди по какъв начин ще оцелее през зимата при непостижимо високите цени на енергоизточницитие, Красен Кралев, прочут още като Кра(д)лев в политическите среди, беше видян с яке на „ Филип Плейн ”, което коства 7000 лв., рапортува източник на Narod.bg.

Толкова коства връхната дрешка в каталога на известния дизайнер. Показателно е, че кичозният жанр на германеца Плейн е обичаният на нашенските мутри и мутреси.
 Кралев с тим гербопитеци бе на мача с Гибралтар в Разград
Реклама

Това обаче не пречи на някогашния състезателен министър, който е с визията на табуретка, да показва високия си стандарт пред всички.
 Красен Кра(д)лев се пъчи с якето за 7 бона в компанията на Емо Костадинов
Кралев се е щракнал с стилната дреха по време на мача на националите против Гибралтар в Разград. Известно е, че корпулентният гербопитек е трансферира компаниите на старата си майка.

Иначе е въпрос на неприятен усет да демонстрираш такива финансови благоприятни условия в случай, че до неотдавна си бил на държавна работа, а хората в страната се чудят по какъв начин да си купят дърва за през зимата, приключва източникът на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР