Докато държавата се тресе, а МВР е пред предизвикателството да

...
Докато държавата се тресе, а МВР е пред предизвикателството да
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Главсекът на МВР Петър Тодоров ваканцува без пари в Созопол

Докато страната се тресе, а Министерство на вътрешните работи е пред предизвикването да се оправя с престъпността на фона на грандиозните разтърсвания в прокуратурата, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, професионален началник на силовото министерство, ваканцува без пари в държавна вила в Созопол, разкри извънредно пред Narod.bg гневен на явния бойкот еднообразен източник.

Както първи съобщихме, сега Министерство на вътрешните работи е без професионално управление, откакто Петър Тодоров избяга в отпуск, а зам. основния секретар и негов остарял приятел Станимир Станев излезе в 6-месечен болничен.

Оказа се, че главсекът, в чийто пълномощия е действителната борба с престъпността, е отседнал във вила на Министерство на вътрешните работи в Стария град в Созопол, освен това за… нула лв..

Реклама

Всъщност, почивната база не е особено направена за персоналния кеф на Петър Тодоров, а е за прилагане от цялото Министерство на вътрешните работи управлението. Откакто зае поста на 5 август 2021-а с декрет на президента Румен Радев, обаче, някогашният началник на полицията в Пловдив безусловно е окупирал станцията, в която почива с цялото си семейство, възмущава се информаторът на Narod.bg.

„ Петър Тодоров е в Созопол целогодишно, почива си дружно с семейството. Измислил е хитра скица – в четвъртък се взима командировъчно, че сякаш отива на инспекция по южните граници. Всъщност, главсекът минава през Елхово едвам го видят, след това непосредствено в държавната почивна станция в Созопол.

Номерът е, че когато висшият служител на реда е в командировка, не заплаща нито стотинка за ваканцията, която другояче струва…. 8 лв. дневно. Така Петър Тодоров най-редовно си прави по 4 дни море за без пари, гневи се ченгето пред Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР