Добрич. Ученици от Иновативна гимназия Райко Цончев“ в Добрич получиха

...
Добрич. Ученици от Иновативна гимназия Райко Цончев“ в Добрич получиха
Коментари Харесай

Ученици от Иновативна гимназия „Райко Цончев“ в Добрич получиха отличия от Националната ученическа конференция „Семейство - училище - общество“

Добрич. Ученици от Иновативна гимназия „ Райко Цончев “ в Добрич получиха оценки от финалния кръг на Националната ученическа конференция по гражданско обучение „ Семейство - учебно заведение - общество “. Това заяви шефът на гимназията доктор Маргарита Христова, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна .

Деветокласничките Габриела Ангелова и Рая Димова са класирани на II-ро място в категория „ Презентация “ с създаването си „ Училище в пандемия - (CO) връзка и (V) вирусна (ID) идентификация “.
Момичетата учат отстрани „ Софтуерни и хардуерни науки “ и техни електронни артикули са отличавани и в други национални и регионални надпревари. Единадесетокласничката Лидия Лазарова е заела място в челната тройка на отличените произведения в категория „ Проект “. Нейният - „ Срив в системата (танци и чук) “, предлага изследване на въздействието на пандемията върху душeвността на младежите. Ръководството на учебното заведение показва възприятие на задоволство и горделивост от обстоятелството, че точно в година на дълготрайно отдалечено образование техните възпитаници не престават да печелят доста награди от национални и интернационалните състезания.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР