Дневен хороскоп за 16.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОтложете пътуванията

...
Дневен хороскоп за 16.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОтложете пътуванията
Коментари Харесай

Една зодия да внимава с новите запознанства

 Дневен хороскоп за 16.09.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Отложете пътуванията и деловите срещи за идващите дни. Емоцията ви вреди и ви пречи да сте дейни на вашето работно място. Не сядайте зад кормилото. Пътувайте с такси или с публичния превоз, само че в случай че се постанова да заминете на делово посещаване зад граница, също не трябва да сте зад кормилото. Тези от вас, които се занимават със строителство, да не рискуват с първа копка за градеж. Спокойствието в дома ви е най-хубавото лекарство против умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате желание да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси поради полов неуспех. 

ТЕЛЕЦ

В този ден сте постоянни в държанието си, което ще се отрази добре освен на връзките с сътрудниците ви, а и на тези с околните ви, а това е гаранция за естетика в дните ви. Ще постигнете задачите си, само че без да се изкушавате да инвестирате, с цел да избегнете загуби. Склонни сте да простите с лекост непознатите неточности, като по този метод ще обезоръжавате неприятелите си. Не уговаряйте сантиментална среща. Последствията могат да бъдат непредвидени поради желанието ви да анализирате дейностите и минусите на сътрудниците си и непрестанно да ги критикувате. Не се надявайте, че ще ви простят в случай че сте засегнали обичаните си хора и забравете за мечтаните полови мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Отнасяйте се изключително внимателно към новите оферти, които ви сервират през днешния ден, само че не са изненадващи, очаквали сте ги. Не се впускайте в дейна работа, тъй като сте застрашени от неточности поради припряност и не се противопоставяйте на вашите сътрудници. Възможни са проблеми в връзките, в случай че не сте компромисни. Близките ви ще чакат да се приберете с цел да приготвите вечеря. Сторете го, с цел да избегнете ново напрежение. Откажете се от фантазиите за полови удоволствия, в случай че не сте преодолели рецесията в връзките си. 

РАК

Искате да увеличите знанията си и имате желание да го сторите посредством вашите познати, само че моят съвет е да се запишете в курсове, без значение от ваша възраст, с цел да имате и компания и кого да споделяте мнението си. Както новите запознанства, по този начин и възобновяването на старите са подвластни на страстта и ще ви навредят в бъдеще. Следобед избегнете развълнуван спор на работното място, в който не е добре да взимате присъединяване. Вечерта, скъпи дами, ще ви зарадва приятна вест, обвързвана с персоналния ви живот. Не пропускайте да се насладите на незабравими полови удоволствия. 

ЛЪВ

Бъдете умерени и тактични пред хора, от които зависи работата ви. Не са изключени прибързани дейности от ваша страна неразрешени. От сутринта ще ви скапват настроението на работното място, поради противоречие с концепциите ви. Възприемайте всичко умерено и въздържано и се подгответе за работа, с цел да не пропилеете деня в кахъри. Подвластни сте на възприятията си, само че към момента не сте задоволително добре готови да ги споделите. Този факт е причина за нервността на вашия сътрудник. Вечерта не пропускайте да се отпуснете в сантиментална конюнктура и да се отдадете на полови удоволствия.

ДЕВА

Денят ви е под напрежение и изпълнен с непредвидени, само че предвидими професионални компликации, тъй като знаете повода, която ги е провокирала. Въпреки тях се обрисуват положителни благоприятни условия за облага. Не ги пропилявайте без да заставате против наложените правила. Във ваша изгода е да сте внимателни към новите си познати. Не се впускайте в любовни връзки, с цел да не страдате откакто ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, тъй като половите удоволствия ще ви излязат през носа още довечера.

ВЕЗНИ

Претенциите на вашите сътрудници и близки през днешния ден ви идват допълнително. Едните желаят да им помогнете, другите ви завладяват и желаят да им обръщате внимание, а вие си имате планувана работа, която те няма да свършат вместо вас. Не се включвайте в рисковани вложения, единствено тъй като търсите лесна облага. Честата промяна на настроенията е спънка в работата ви. Нежеланието да разберете интимните си сътрудници е мотив за разправии вкъщи, които ще ви под напрежение и изнервят. Не реагирайте преждевременно и импулсивно, с цел да не отдалечите мечтаните полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Трудно можете да  получите поддръжка, с цел да осъществите новите си хрумвания. Очаквайте преференциални настоятелен оферти, които би трябвало да обмислите добре. Започнатите задания ви носят триумф, в случай че сте виновни. Не се лишавайте от поддръжката на сътрудниците си, която ще ви даде убеденост. Вечерта се срещнете със остарели другари. Откажете се от уговаряне на сантиментални срещи, тъй като е допустима демонстрация на ревнивост. Не се опитвайте да възобновите прекратена любовна връзка. Ще ядосате околните си и поради вашето изменничество ще се развихри скандал и отвод от полови наслаждения. 

СТРЕЛЕЦ

Днес сте с изменчиво въодушевление, тъй като обмисляте пътешестване, което е спънка да се справите със дилемите си на вашето работно място, само че нямате доверие на вашите сътрудници, с цел да ги помолите да ви оказват помощ. Ще избегнете проблеми, в случай че сте деликатни. Не се поддавайте на въздействие в профил. Налага се да признаете, че триумфите ви се дължат и на помощ оказана ви от вашите сътрудници. Вечерта ще се чувствате най-добре измежду околните си и спокойствието на своя дом. Отложете поканите за посещение. Сексуалните ви връзки изискват да измененията държанието си. 

КОЗИРОГ

Бъдете изключително внимателни с новите си познати, в случай че са свързани с деловата ви активност и през днешния ден се появяват в живота ви, само че още не сте ги опознали. Не споделяйте концепциите си при първа среща с настоятелен сътрудници, в случай че имате собствен бизнес и те се интересуват от опцията да съдружничество. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите връзки. Не са изключени проблеми в персоналния живот. Новото ви сантиментално въодушевление може да се окаже разочароващо. Не бързайте да се отдавате на полови удоволствия, в случай че не сте уверени в възприятията си. 

ВОДОЛЕЙ

В този ден се отнасяйте съществено към новите си сътрудници и бъдете дейни на работното си място. Очаквайте компликации, подбудени от недоразумения. Отчитайте всички дребни и незначителни детайлности на това, което ви се случва и ги анализирайте. Не подценявайте публичното мнение, което е от голяма важност, в случай че ви следва значима задача. Нежеланието ви да разберете сътрудниците си е повода за нервност и нападателно държание и ще провокира съществени спорове в фамилията ви. Не се поддавайте на провокациите на околните си, проявяващи ревността си, целящи да ви ядосат, с цел да се откажете от половите удоволствия. 

РИБИ

Не ви е допустимо да поддържате връзка умерено нито на работното място нито вкъщи. Ваш комшия ще ви сътвори проблеми още сутринта когато тръгвате за работа. Ще научите, че ви изпращат на образование зад граница, за което от дълго време мечтаете. Новината няма да ви зарадва, тъй като обърква проектите ви за месеца, само че си коства да го приемете. Рискът от проблеми в персоналните отношение съществува, в случай че закъснеете за уговорената среща. Не се изкушавайте от случаен полов контакт, тъй като сте податливи на инфекции, които мъчно ще излекувате.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР