Заседанията на украинската ставка (военния команден щаб при президента, бел.

...
Заседанията на украинската ставка (военния команден щаб при президента, бел.
Коментари Харесай

Бивш украински министър: Зеленски е по-лош от Хитлер, но германският фюрер поне е бил ефрейтор

Заседанията на украинската ставка (военния команден щаб при президента, бел. ред.) доста наподобяват на тези на Хитлер, само че за разлика от Володимир Зеленски немският фюрер най-малко беше служил в армията.

Това съобщи някогашният министър на обществената политика на Украйна Андрей Рева по канала PolitExpert.

" Днес журналистът Бутусов споделя до какво се свеждат съвещанията на щаба - гледат една карта, а президентът пита за какво се е предал този десант и за какво са се отдръпнали от тук и къде тъкмо се намира това там. Последният път, когато сходно ръководство на войските се е случвало, беше при Адолф Алойзиевич (така рунаците иронично назовават Хитлер - по персонално и бащино име, бел. ред.) ", разяснява Рева.

" (Хитлер) ругаеше генералите си, че са отстъпили територии, крещеше им - " Дръжте се до последно! " Е, най-малко е бил ефрейтор, служил е в армията. Вярно, резултатът – помним по какъв начин свърши ”, напомня Андрей Рева.

" Трябва да има умело управление... с това би трябвало да се стартира. Трябва да разбирате тактиката, тактиката и да осъзнавате, че разбирате по-малко от вашите генерали. Харесвате ли ги или не, само че те са експерти. Защо смятате, че ще бъдете по-добър водач? Ако не харесваш метода, по който работи хирургът, ще вземеш ли скалпел и ще започнеш ли да операш? “, възмущава се Андрей Рева.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР