Дневен хороскоп за 09.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе

...
Дневен хороскоп за 09.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 януари: Ревност тресе някои зодиакални знаци

Дневен хороскоп за 09.01.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не подхождайте повърхностно към служебните си задания. Сутринта не са изключени проблеми във вашето семейство. Не се задълбочавайте, с цел да не неуспехите вашите настоятелен ангажименти. През целия ден се отдайте на рутинните си служебни отговорности и отхвърлете всичките си изостанали и незабавни задания според повелята на ретроградния Меркурий. Вечерта си дайте заслужена отмора. Забравете за фамилните си отговорности, за готвенето, даже и да са свързани с посещение, което ще ви разтовари. 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви подписване на сполучливи търговски покупко-продажби, само че не пропускайте към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Избягвайте присъединяване в рисковани инициативи. Деловите срещи ви носят триумф, в случай че имате време да ги проведете преди обед. Задълбочете се в работата си и не се опитвайте да бягате от отговорност. Не пропускайте опцията да си осигурите по-добри доходи. Вечерта си поканете посетители. Създайте уютна, сантиментална конюнктура за себе си и за околните си. Обърнете внимание на децата си. 

БЛИЗНАЦИ

Начинанията са сполучливи, в случай че не ги споделяте с съперници, изключително при към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Имате опция да започнете или да уговорите нов бизнес, който изисква да се изявите не като подчинени, а като положителни експерти и ръководители. На работното място се справяте чудесно и с най-трудните си и неприятни отговорности, в случай че не се впечатлявате от рецензията. Вечерта си почивайте в компанията на обичаните си хора. Имате право на това. Пригответе нещо вкусно за ядене. 

РАК

Небрежността и неналичието на приемливост може да ви основат проблеми на работното място по време на ретроградното придвижване на Меркурий. Няма смисъл да се бавите и да обмисляте инициативи, в случай че имате към този момент планувани. Пристъпете към тяхната реализация. Не бъдете прекомерно погълнати от себе си и не подценявайте хората, които може да ви бъдат потребни. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и забавни, само че уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на полови удоволствия.

ЛЪВ

Предпазете се от напрежението на работното място, което царува към вас до обед. Съдбовни обрати са причина да погледнете на живота си с разнообразни очи и да осъзнаете, че е във ваша изгода да сте дейни, макар ретроградния Меркурий. С самообладание и задълбочаване в служебните си отговорности ще постигнете задачата си за деня. Заради персонални проблеми картинката на деня ви е кристално неразбираема, тъй като сте се оплели в мрежите на експанзията и страстта, от които сами няма по какъв начин да се измъкнете без душевни рани. 

ДЕВА

Без съмнение стабилизирайте професионалните си позиции, които може да се разклатят поради ваши завистливи сътрудници, целящи да заемат вашето място, макар че добре осъзнават неналичието на познания. Осъществете вашите настоятелен проекти, само че с разсъдък, без страст, поради към момента ретроградния Меркурий. Не пътувайте, в случай че не е необходимо и обвързвано с ваши близки. Работата ви спори. Самотните дами да чакат сантиментална среща, която ще промени напълно живота им, в случай че не се затварят в дома си. 

ВЕЗНИ

Денят ви дава обещание професионални триумфи, единствено в случай че сте задоволително прозорливи, с цел да не допуснете да ви излъгват с сякаш доходни инициативи. Въпреки плануваните задания, бъдете внимателни, тъй като не са изключени непредвидени обрати и компликации, подбудени от странични фактори и най-много от ретроградния Меркурий. Част от тях са предизвикани от вашите сътрудници. Склонни сте да бягате от действителността в персоналните си връзки, скъпи дами. Сами ще предизвикате затруднения в персоналния си живот.

СКОРПИОН

Заемете се с рутинните си отговорности според условието на ретроградния Меркурий. Не сте склонни да приемете концепцията за промени. Страхувате се да не си създадете проблеми със фамилията, макар че околните ви поддържат напълно вашите хрумвания. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на хората, които се пробват да омаловажават работата ви. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да желаят вашето мнение. Кажете, че през днешния ден не ви се беседва по тази тематика. 

СТРЕЛЕЦ 

С самообладание без експанзия приемете упреците на вашите сътрудници, които желаят посредством вас да оправдаят личните си неточности. Следобед ситуацията на работното място ще се успокои, макар ретроградния Меркурий. Успехите в материално отношение са с вас, в случай че сте деликатни, с цел да не претърпите загуби. Ще се приберете изтощени, само че удовлетворени от себе си, поради триумфи на работното място. Останете с околните си. Не се колебайте и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия. 

КОЗИРОГ

Каквито и да са вашите планове, триумфът няма да ви изостави. Дори и в случай че сте решили да рискувате и да поставите началото на нова активност, ще се справите с лекост, даже и при възбраните на ретроградния Меркурий. Не се оплаквайте от компликациите. Не допускайте интервенция на ваши нахални, само че и прекомерно некомпетентни сътрудници, които могат да ви провалят. Ще се наложи да помогнете на ваш човек, който се е оженил за ваша другарка. Рискувате да предизвикате ревността на колегата си.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте постигнатото на работното място и се заемете с новите си задания. Деловите запознанства са нова опция да разширите вашата активност и зад граница, само че бъдете деликатни - Меркурий е назадничав. Очаква ви триумф, поява на нови благоприятни условия за изява, гарантиращи ви положителни доходи или нова работа. Вечерта очаквайте разправии с родственици поради непотушен скандал, почнал в ранни зори с родителите на брачна половинка ви. Няма по какъв начин да сте задоволени от половия си живот.

РИБИ

Недоразуменията в връзките с вашите настоятелен сътрудници са подбудени от вашите триумфи. Търсят грешките ви и като не ги откриват се чудят по какъв начин да ви обиден при ретроградното придвижване на Меркурий. Не е изключено да се наложи да преосмислите и измененията бъдещите си проекти, като се откажете от съдействието си с хората, които са ви предали. До обед избягвайте разправии със фамилията и се пробвайте да се приберете незабавно след края на работното време. Изяснете повода за напрежението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР