Дневен хороскоп за 05.05, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 05.05, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес една зодия с лекота постига целите си

 Дневен хороскоп за 05.05, вторник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят разрешава да обмислите идно ново начало, което от дълго време планирате. То е нов поврат в живота ви и вдишване в нова посока, която ще ви издигне на нов връх. Не бъдете прибързани в желанието си да се покачите на върха на професионалната стълбица, тъй като ще си спечелите подигравките и омразата на сътрудниците си, в случай че решите да организирате диалозите в този ден. Вечерта прекарайте измежду фамилията си в тихи и приятни диалози. Празник е. Чувствата ви са споделени. Склонни сте да се впуснете в полова връзка с непознати сътрудници, единствено тъй като са погалили егото ви, благи неомъжени дами.

ТЕЛЕЦ

 

Ще постигнете всички свои цели. Скоро ще получите висока оценка за опциите си. Професионалните ви отговорности изискват да сте оптимално съсредоточени и проведени. Обмислете най-краткия път за разрешаването на значими проблеми на работното място и коригирайте своите неточности. Не се отхвърляйте от приятните сантиментални мигове, които са ви подготвили обичаните ви хора. Подарете им цялата си любов. Сексът ще ви достави взаимна приятност. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на възприятията си.

БЛИЗНАЦИ

Независимо от неприятностите с вашите родственици, които ви изнервят, обмислете по какъв начин да подобрите финансовото си положение и да стабилизирате живота си. Не проявявайте доверчивост. Трудностите на работното ви място, са преодолими с самообладание и непримиримост. Неизвестно за какво не се чувствате в естетика със себе си и с хората от обкръжението си. Не уговаряйте сантиментални срещи. Посетете ваши близки или ги поканете на обяд. Можете да срещнете подобаващия сътрудник и да си гарантирате щастливи години взаимен живот. Сексуалните удоволствия са добра опция да докажете още веднъж възприятията си.

РАК

Поставете началото на нови занимания, които от дълго време подготвяте, а и сте уверени в триумфа си. Не пропускайте да се обогатите с нова потребна информация. Работата ви получава висока оценка. Не взимайте прибързани решения за промени и съхранете постигнатото. Импулсивните дейности ви вредят. Компромисите в любовта са във ваша щета. Ако възприятията ви са охладнели, по-добре потърсете ново интимно партньорство. Не се колебайте да откажете полов контакт на половинката си, в случай че сте сигурни в идната разлъка, с цел да си спестите опити за ново доближаване.

ЛЪВ

Заемете се със незабавни задания на работното си място. Ако нямате знанията, по-добре не се съгласявайте, с цел да избегнете финансови загуби и унизителните иронични забележки. От сутринта очаквайте недоразумения, с ваши сътрудници, които имат искания към вашите доходи. Не се поддавайте на техните провокации. Обземат ви усеща, за които до скоро не сте подозирали. Тази е повода за невярност, която ще ви сътвори проблеми. Сексуалните ви контакти не би трябвало да свързани с невярност, тъй като след време ще съжалявате, че сте затръшнали вратата към постоянните си интимни връзки.

ДЕВА

Поставете началото на нови занимания. Днес сте устремени към непоклатимост и имате опция да потърсите нови способи за облага. Служебните задания отхвърляте с лекост. Неприятностите ще ви заобикалят. Неприятели ще се опитат да ви злепоставят. Не обръщайте внимание. През целия ден бъдете измежду фамилията си. Трудностите в фамилните връзки са провокирани от следващите интриги от ваши съседи, които желаят да съсипят брака ви. Вечерта се усамотете с обичаните си хора и се отдайте на възприятията си. Сексът ще ви помогне да забравите за проблемите си.

ВЕЗНИ

Ще научите за промени на работното място, които са непредвидени за вас, само че ви носят изгода. Нямате мотив за терзания. Задължителен е анализът на личните неточности и пропуски, с цел да избегнете бъдещи усложнения. Предпазвайте се от рисковани инициативи. В персоналните ви връзки царува безпорядък, поради невъзможността ви в този ден да сте правилни на колегата си. Не се надявайте на полови мигове довечера, тъй като сами сте позволили ревността да отдалечи обичания ви.

СКОРПИОН

Увеличават заплата ви, а материалните триумфи ще ви главозамаят. Не си коства поради доходи от от дълго време положен труд да допускате неточности на работното място, които ще ви донесат загуби. Не бързайте да харчите и не обмисляйте вложения. Преценете добре опциите си и не ги надхвърляйте, с цел да не се неуспехите. Интимните ви връзки са нестабилни, скъпи дами. Пазете се от отчаяние и цялостен раздор в връзките с новия си съкровен сътрудник. Ако не сте уверени в възприятията си, не се поддавайте на желанието за полови наслаждения, тъй като рискувате да си създадете проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Денят е удобен за слагане на ново начало, обвързвано с материалното ви положение, в случай че не сте подвластни от други хора. Всички импулсивни инициативи са обречени на крах. Използвайте добре своите професионални шансове, с цел да ви предложат покачване или по-добра позиция на работното място. Вечерта ще изживеете следващите приятни сантиментални мигове с обичания си. Някои от вас ще се разочароват, че възприятията им не са споделени. Не бързайте да се отдавате на полови преживявания със инцидентни или малко познати сътрудници.

КОЗИРОГ

Струва ви се, че проблемите, които са зародили по отношение на новите ви задания, ще ви провалят, само че мотив за терзание не съществува. Липсата на интензивност ви вреди. Прекалено напрегнати сте и страстта ви пречи. Ако преодолеете напрежението и не се изпокарате с сътрудниците си, триумфът е с вас. Щастливи сте от новината, че сте обичани без да подозирате, макар че надълбоко в себе си сте се надявали това ваше чувство да се удостовери. Съвсем скоро ще се уверите сами. Вечерта ще сте най-щастливите хора на този свят и с право ще се отдадете на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не давайте израз на желанието си да блеснете с триумфите си. На вашето работно място незабавно се захванете с нови задания. Подредете ги по значимост и по-късно направете крачката към тяхното осъществяване. Не разчитайте на поддръжката на вашите сътрудници. Прибързаността е неразрешена. Не пропускайте среща с огромната обич, която ще ви издигне на гребена на вълната на неземно благополучие и естетика. Няма да ви липсва сантиментална среща, последвана от мечтани и незабравими полови удоволствия.

РИБИ

Поставете начало на обогатяване с нова и потребна информация. Възможно е запознанство, което ще прерасне в съществени настоятелен връзки и може да докара до съдружничество в бизнеса ви. Деловите диалози са сполучливи, в случай че си наложите успокоение, не проявявате експанзия и не се стремите да налагате мнението си. Вечерта организирайте фамилно тържество в стеснен кръг, поради наложените ограничавания, което ще ви възвърне положителното въодушевление. Постарайте се да сте благи с обичания си. След като изпратите гостите си и останете сами с обичаните си хора, се отдайте на незабравими полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР