Днес зрителите на Тази сутрин останаха изненадани. Те бяха посрещнати

...
Днес зрителите на Тази сутрин останаха изненадани. Те бяха посрещнати
Коментари Харесай

Новият шеф Хекимян закъсня за работа

Днес феновете на " Тази заран " останаха сюрпризирани. Те бяха посрещнати от Денислав Борисов, а от новия шеф на новините нямаше и диря. " Очевидно аз не съм Антон Хекимян, който ще пристигна малко по-късно ", съобщи Денислав.

След близо 20 минути Хекимян дойде и стартира да води все едно нищо не се е случило: " Здравейте след необикновеното започване на " Тази заран ". Това е първото забавяне на водещия в кариерата му. 

Появата на Борислав е любопитна, защото се разчу, че точно той е любимецът на Хекимян за негов заместител. Денислав бил доста правилен и нямало да се отклони от правата линия. Отличникът от Радомир бил предан на макс на отговорностите си, в никакъв случай не оспорвал дилемите и се съобразявал с йерархията. И тъй като е ерген, поемал всевъзможни наряди, репортажи и командировки, без да се преценява със фамилни задължения. Освен това, Борислав към този момент го е замествал като водещ. Миналата година той застъпи за Хекимян през лятната почивка и явно е съумял да впечатли новия шеф на новините. Но дали появяването му тази заран е било загрявка за новата му позиция, или просто е бил извикан по неотложност, следва да разберем.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР