САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Тъй като Калифорния е изправена пред

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Тъй като Калифорния е изправена пред
Коментари Харесай

Психеделичната терапия и законопроектите за правата на работниците не успяват да постигнат напредък в тежката бюджетна година на Калифорния

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Тъй като Калифорния е изправена пред бюджетен недостиг от няколко милиарда $, законодателите би трябвало да вземат сложни решения за това кои от повече от 1000 ограничения, които към момента са живи в законодателния орган тази година, няма да бъдат понижени.

В четвъртък те стопираха стотици законопроекти от напредване до Сената и Асамблеята посредством по този начин нареченото досие за неопределеност. Това е тайнствен развой, при който законодателите от две комисии вземат решение - без пояснение - кои законопроекти ще получат късмет да станат закон по-късно тази година и кои не би трябвало да се придвижват.

Обикновено законодателите одобряват почти три четвърти от законопроектите по време на процеса. Но тази година се случи нещо „ неизмеримо “, сподели ветеранът лобист Крис Микели. Той пресметна, че комисията по бюджетните заеми на събранието е одобрила единствено към 65% от законопроектите в своето висящо досие, оставяйки повече от 230 законопроекта без път за прогрес.

Член...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР