Светът на поп музиката дълги години беше озарен от бляскава

...
Светът на поп музиката дълги години беше озарен от бляскава
Коментари Харесай

В пълна тъмнина само знанието и мъдростта ни отличават - ДЖАНЕТ ДЖЕКСЪН

Светът на поп музиката дълги години беше огрян от блестяща звезда, чийто глас и танци превзеха сърцата на милиони. Джанет Джаксън не е просто певица, тя е икона, феномен, бунтарка, вдъхновяваща генерации дами.

Родена в звездно семейство, още от дребна Джанет е потопена в музиката. Тя е най-малкото дете на именития Майкъл Джексън , само че проправя своя личен път, изграждайки кариера, белязана от храброст и креативност.

Нейните концерти са грандиозни спектакли, съчетаващи музика, танци, акробатика и образни резултати, които оставят публиката без мирис.

През годините Джанет печели голям брой награди, в това число 5 награди „ Грами “. Продава над 160 милиона албума по целия свят, трансформирайки се в една от най-продаваните изпълнителки на всички времена.

Но най-важното е, че Джанет Джаксън е ентусиазъм за милиони. Тя демонстрира, че дамите могат да бъдат мощни, самостоятелни и сполучливи, без да се опасяват да бъдат себе си.

Джанет Джаксън е не просто звезда, тя е феномен, който ще продължи да въодушевява генерации.

Баща ми ни научи, че няма по-голямо разстояние от това, което стои сред първото и второто място.

Болката е нужна. Понякога болката е учителят, от който се нуждаем, прикрит подарък на излекуване и вяра.

В цялостна мрачевина всички сме идентични, единствено знанието и мъдростта ни отличават, не позволявайте на очите да ви лъжат.

Най-голямото достижение за всяко човешко създание е да обича Бог, себе си и другите.

Мога да бъда щастлива с това, което съм, а не с това, което би трябвало да бъда, или това, което можех да бъда, или това, което някой ми споделя, че би трябвало да бъда.

Никога не можеш да бъдеш благополучен, до момента в който не схванеш за какво правиш това, което правиш.

Вярвам, че всички имаме потребност да се усещаме специфични. Именно тази потребност може да извади и най-хубавото в нас, и най-лошото.

Чувствам, че всеки човек е тук с причина. Всеки има предопределение. Винаги съм считала, че същинското ми предопределение е да оказвам помощ на другите хора.

Мечтите могат да се трансфорат в действителност, когато притежаваме визия, която се характеризира с готовност да работим настойчиво, предпочитание за съвършенство и религия в нашето право и нашата отговорност да бъдем равноправни членове на обществото.

Няма нищо по-депресиращо от това да имаш всичко и все пак да се чувстваш печален. Хората би трябвало да се научат да поливат духовната си градина.

Като допълнение към международното комплициране ние учим децата си на правила, към които ние самите не се придържаме.

Твърде доста животи си отиват в пушек. Хубаво е да се посмееш, само че не бъди посмешище.

Страхът е единствената страст, която отприщена може да унищожи всичко и всеки.

Винаги можеш да различиш човек, който няма обич в живота си от този, който има.

Дали това, което мислите за себе си, дефинира ли вашата стойност?

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР