Днес яростно бранехме демокрацията. Днес ГЕРБ ни показаха как не

...
Днес яростно бранехме демокрацията. Днес ГЕРБ ни показаха как не
Коментари Харесай

Весела Лечева: Днес бе отнета думата на опозицията



Днес гневно бранехме демокрацията. Днес ГЕРБ ни демонстрираха по какъв начин не трябва да се ръководи страната. Начинът, по който работят ръководещите е отвън всевъзможни демократични правила. Това сподели Весела Лечева от Българска социалистическа партия в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

Тя акцентира, че през днешния ден е била отнета думата на опозицията.

„ Оставката на зам.-председателя на Народното събрание Валери Жаблянов бе поискана без законови и съществени причини “, безапелационни са от Българска социалистическа партия.

„ Оценката на комунистическия режим сме я дали доста от дълго време още през 1991 година по връзки на издевателствата и закононарушенията, само че би трябвало да гледаме напред, да се учим от историята и да не повтаряме грешките. Считам, че оценката и изречението, което даде мотив за гневни конфликти, в него не се състои оценка, а това са обстоятелства от българската история “, разясни Лечева.

Според нея всичко, което е станало през днешния ден в пленарната зала е целяло да заглуши свадите в опазването на здравето. Това не работи в интерес на демокрацията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР