Днес във Виена се проведе шестото протестно шествие по централните

...
Днес във Виена се проведе шестото протестно шествие по централните
Коментари Харесай

Българите във Виена огласиха улиците на града с викве ”ОСТАВКА!” /видео/

Днес във Виена се организира шестото протестно шествие по централните улици на австрийската столица. Беше прочетено и подписано писмо до правната комисия в Народното събрание за искане на промени в ИК. Бълграските жители, живеещи в Австрия се сплотиха за основаване на МИР Чужбина, възобновяване на измененията от 2014 година за отваряне на секции от предните избори, гласоподаване по пощата на идващите избори и създаване на система за електронно гласоподаване.
Второто писмо, прочетено на днешния митинг е продължение на петицията, подадена на 19.08 към Европейската комисия. Писмото съдържа 4 съответни сигнала за осъществени закононарушения в България, касаещи Еврофондове и принуждение над спокойно протестиращите жители на 02.09., оповестяват за ФрогНюз сънародниците ни в Австрийската столица.



Ето и целият апел на българиете във Виена, разгласен на страницата за събиетото през днешния ден:

Време е българинът да се изправи гордо и да отбрани националния си интерес! Трийсет години след подпалването на Партийния дом, той продължава да гори - на всевъзможни равнища. Освен новата постройка на Народното събрание, другото горящо нещо е лъчът светлина, който занапред ще ни сплотява - сърцето на будния българин! На никаква цена не би трябвало да разрешаваме този лъч да изгасне, точно той е ключът към дълго чаканата победа - ОСТАВКАТА на ръководещия кабинет с министър председател Борисов и тази на основния прокурор Гешев! Затова на 13.09. ще проведем следващото протестно шествие във Виена!

Управляващите и техните прокажни и нечестни операции и механизми за жал бележат триумфи измежду една част от българските жители. Забелязват се значително наши сънародници, които до през вчерашния ден се опитваха да бъдат аполитични и тихи, само че през днешния ден обществените мрежи са безусловно " павирани ".

#allpavetalivesmatter... само че животите на българските жители очевидно нямат значение...

Паветата в София са оредяли и разрушени от десетилетия. Това е и положението на цялата ни страна. Затова сме на площадите, с цел да прекъснем всички тези корумпирани и пошли практики!

Нямаме лукса да останем апатични към обстановката в България. Не можем да си позволим да сме духовно нисши и цивилен безотговорни в такива времена! Имаме народен дълг! На улиците в София полицейският произвол взима жертва след жертва! Хората там живеят без права! Не просто би трябвало да сме съпричастни с тяхната орис, време е за дейности, всичко друго са общи приказки! Именно върху конкретиката ще се съсредоточим по време на митинга, който още веднъж ще се състои под формата на шествие!

Мили сънародници! Нямаме самообладание още веднъж да се съберем дружно и да се борим за задачите си! Трябва всеки един от нас да приобщава от ден на ден и повече другари към
митингите, тъй като нашият зов ще отеква по-силно и оглушително с всеки минал ден!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР