ЕКСКЛУЗИВНО - Няколко вестника в Луизиана, които са част от

...
ЕКСКЛУЗИВНО - Няколко вестника в Луизиана, които са част от
Коментари Харесай

Вестниците на USA Today тихомълком изтриха публикация на сенатор от Републиканската партия за трансатлети, без да му кажат

ЕКСКЛУЗИВНО - Няколко вестника в Луизиана, които са част от мрежата на USA Today, благосъстоятелност на Gannett, тихомълком изтриха оповестена публикация издаде на транссексуални спортисти от сенатор Джон Кенеди, R-La., без да го уведоми.

Съобщенията, прегледани от Fox News Digital, демонстрираха, че на републиканеца е казано, че публикацията му подлага на критика биологичните мъже, които играят женските спортове съдържаха „ подстрекателска “ тирада, която не отговаряше на стандартите на компанията.

Редакторът на Gannett Opinion и вицепрезидент по стандарти и нравственос Майкъл Маккартър поддържа решението да отстрани публикацията на Кенеди.

„ Екипите за отзиви в мрежата на USA TODAY са фокусирани върху даването на локални, навременни, уместни и разнородни мнения. Ние осъзнаваме значимостта на шерването на разнообразни гледни точки и жизненоважната роля, която играем в организирането на диалози. Изпратената колона за мнение на сенатор Джон Кенеди не дават отговор на н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР