Дон Уодъл се оттегли като президент и генерален мениджър на

...
Дон Уодъл се оттегли като президент и генерален мениджър на
Коментари Харесай

Уодъл се оттегля като президент и генерален директор на Hurricanes. Тулски поема поста временен GM

Дон Уодъл се отдръпна като президент и общоприет управител на Каролина Хърикейнс, поставяйки завършек на серия, която го накара да построи лист, достигащ до плейофите на НХЛ за шест следващи години.

Екипът разгласи решението на Waddell в известие за вести в петък, като сподели, че асистент генералният управител Ерик Тулски ще работи като краткотраен GM, до момента в който не бъде открит непрекъснат правоприемник.

Waddell се причисли към франчайза през юли 2014 година и управлява бизнес интервенциите за последните 10 сезона. Той бе разгласен за GM през май 2018 година, когато Ураганците пропуснаха плейофите за девета поредна година и изигра основна роля в построяването на непрекъснат плейофен тим на Каролина, с най-малко една победа във всичките шест следсезона.

Каролина загуби от спечелилия Трофея на президентите Ню Йорк Рейнджърс във втория кръг тази година, като Уодъл и треньорът Род Бринд'Амур организираха своята конференция за края на сезона по-рано тази седмица. Това пристигна откакто Brind’Amour, който пое ръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР