Днес в 16:30 часа хиляди родолюбиви българи ще излезем и

...
Днес в 16:30 часа хиляди родолюбиви българи ще излезем и
Коментари Харесай

Симеон Славчев: ПП-ДБ нямат моралното право да вземат мандата и трябва да го върнат веднага


Днес в 16:30 часа хиляди родолюбиви българи ще излезем и ще блокираме Президенството и няма да позволим на шарлатаните да вземат мандата, написа водачът на партия МИР Симеон Славчев във Facebook профила си

Председателят на партия МИР Симеон Славчев прикани всички българи, които свободна, самостоятелна, морална, мирна и Чиста и Свята Република, да излязат през днешния ден в 16:30 часа пред постройката на Президентството и да кажат НЕ на задкулисието, схемите и на националното изменничество.
-->
Ето какво написа водачът на партия МИР в профила си във Facebook:

Българи, пристигнало е време разделно и всеки един от нас би трябвало самичък да реши на коя страна да застане - на страната на положителното, на справедливостта, на България и българския народ или на страната на мутрите, мафията и шарлатаните!

Днес от 16:30 часа всички българи, които желаеме свободна, самостоятелна, морална, мирна и Чиста и Свята Република, ще излезем пред Президентството и ще кажем НЕ на задкулисието!

Ще кажем НЕ на непознатото въздействие и НЕ на националното изменничество!

ПП-ДБ нямат моралното право да вземат мандата и би трябвало да го върнат незабавно!

Именно за това през днешния ден в 16:30 часа хиляди родолюбиви българи ще излезем и ще блокираме Президенството и няма да позволим на шарлатаните да вземат мандата!

Шарлатаните са длъжни още при връчването на мандата от президента да му го върнат на секундата несбъднат!

Ако не го създадат няма да могат да излязат от постройката на Президенството, тъй като там ще ги чакаме всички ние, които през лятото на 2020-та година протестирахме с искане за оставка на държавното управление на ГЕРБ и Бойко Борисов!

Няма да позволим на никой да излъже и да се подиграва с очакванията на българите за по-добро бъдеще на нас и на децата ни в Родината!!!

Няма да позволим на никой да извърши следващата замяна и национално изменничество!!!

Очакваме ви през днешния ден в 16:30 часа пред Президенството!

Да си върнем България!

#МутриВън

#ШарлатаниВън

#НационалниПредателиВън
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР