Днес украинските политици се упражняват в словесна еквилибристика, техните изказвания

...
Днес украинските политици се упражняват в словесна еквилибристика, техните изказвания
Коментари Харесай

Лавров обвини Украйна в словесна еквилибристика

Днес украинските политици се упражняват в словесна еквилибристика, техните изявления по исторически тематики, както и изявлението на украинския президент Володимир Зеленски за " най-мръсния в света " съветски газ, се вършат не от доста разум. Това разяснява съветският външен министър Сергей Лавров, говорейки пред студентите и преподавателите на Московския държавен институт по интернационалните връзки (МГИМО), осведоми ТАСС.

" Сега украинските сътрудници се упражняват в някаква словесна еквилибристика: те считат, че Рус - това е тяхно изконно наименование. Казват, че покръстването на Рус е единствено украински празник и т. н. Това е тъжно. Самият президент Зеленски прави някакви изказвания, че нашият газ е най-мръсният в света. Като цяло това не е от огромен разум, почтено казано ", акцентира съветският първи посланик.

По думите на Лавров Киев се управлява от желанието изкуствено да поддържа и усилва русофобската изразителност и предприемчивост, " с цел да удържи Западанав позиции в поддръжка за украинското държавно управление ".

" Това държавно управление се пробва да изиграе очевидното предпочитание на Запада да употребява по всевъзможен вероятен метод разнообразни способи, разнообразни дейности, с цел да се опита да дисбалансира Руската федерация, да дестабилизира, да отклони вниманието от решаването на главните проблеми, пред които сме изправени, и евентуално, с цел да създадем външната ни политика по -малко дейна ", продължи шефът на съветското външно министерство. " Украинският режим спекулира с това, това е явно за всички. Веднъж заложил на това, в този момент Западът някак не е доста е комфортно незабавно да се откаже от този залог. към момента не е изразено в на практика стъпки. "

На среща с американския министър на енергетиката Дженифър Гранхолм по време на посещаване във Вашингтон за съветския газ Зеленски съобщи, че това е " най -мръсният газ в света " заради хипотетичните обилни излъчвания на метан по време на производството и превозването, както и съгласно украинският президент, " заради корупция, изнудване и манипулиране ".

През 2020 година, съгласно украинския оператор GTS, преносът на съветски газ през Украйна е понижен до 55,8 милиарда кубически метра. м, което е най -ниската цифра за последните 30 години. Това значи натоварване на газотранспортната система на страната с по -малко от 30%.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР