Днес ще бъде много ветровито, жълтият код за опасно силни

...
Днес ще бъде много ветровито, жълтият код за опасно силни
Коментари Харесай

Променлива облачност, остава ветровито

Днес ще бъде доста прохладно, жълтият код за рисково мощни пориви остава в действие в Дунавската низина и в западните региони от Горнотракийската равнина, съобщи Българска национална телевизия.

През нощта облачността в цялата страна се усили и тук-там преваля най-вече сняг. Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 2°, в София – към минус 4°, оптималните - сред 1° и 6°. Облачността ще е променлива, по-значителна преди обяд над източните и планинските региони, където на обособени места ще прехвърча сняг.

Слаби валежи ще има сутринта и на морския бряг, само че след обяд облачността ще понижава до слънчево време. Ще продължи да духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър.

И в планините преди обяд облачността ще е забележителна, на обособени места ще прехвърча сняг, само че през втората половина на деня ще доминира слънчево време.

Ще остане прохладно със мощен, по билата и краткотрайно плевел вятър от северозапад. Ще застудее сензитивно - оптималните температури в курортите ще паднат до към минус 10°.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР