Днес няма да си говорим за ядене, въпреки вкусното наименования

...
Днес няма да си говорим за ядене, въпреки вкусното наименования
Коментари Харесай

Пробвали ли сте секс поза Брецел

Днес няма да си приказваме за ястие, макар вкусното наименования на тази секс поза. Но самата тя е също толкоз вкусна, повярвайте ни. И макар, че звучи комплицирано, тя извънредно лесна за извършване и всяко изпитание си заслужава.

Позата се назовава по този метод, тъй като когато я изпълнявате, с колегата си ще наподобите формата на тези извити гевречета. Жената ляга от дясната страна на мъжа, до момента в който той свива колене и повдига десния си крайник. Левия крайник на дамата се извива към лявата страна на мъжа. Тази поза разрешава и включването на играчки. Мъжът пък има цялостната независимост да допира гърдите и други места по предната час на тялото ви.

Но като всяко хубаво нещо и тази поза има своите дефекти. Имайте поради, че не се предлага за дами, който има проблеми с тазовото дъно, като интерстициален цистит или ендометриоза.

Вариант 1:

 2350489


Започнете постепенно с класическата версия на позата. Жената ляга на една страна, до момента в който мъжът коленичи и присяда до крайници, който е в легнало състояние. След това хваща другия крайник и го увива към себе си. Включете спомагателна стимулация на клитора благодарение на пръсти или играчка.

Вариант 2:

 2350488


Жената ляга по стомах и повдига бедрата си нагоре. Мъжът застава върху нея, извивайки гърба си нагоре. Тази позиция предлага компактно нагласяване и освен това състояние пенисът на колегата ви се усеща по-интензивно. Оттук следва единствено дамата да увие единия си крайник в този на мъжа, с цел да се получи формата на брецел.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР