Днес е най-позитивният и успешен ден на първа четвърт. Почти

...
Днес е най-позитивният и успешен ден на първа четвърт. Почти
Коментари Харесай

Раци, очаква ви интересен ден! Стрелци, появяват се нови планове!

Днес е най-позитивният и сполучлив ден на първа четвърт. Почти всичко ще ви се получава с лекост, животът ще заблести с нови цветове. По-добре е да прекарате деня пасивно, без да предприемате дейни дейности, без да се претоварвате с терзания.

Овен – Сутринта се подгответе за спънки в деловите контакти. Възможно е да има забавяния и неточности при сключване на бизнес документи. Ако е допустимо, пробвайте се да намерите време за отмора през днешния ден, ще бъде по-добре.

Телец – Понякога би трябвало да взимате решения съвсем в придвижване, без доста да мислите. Интуицията ще ви каже по какъв начин най-добре да действате. Благодарение на нея няма да сгрешите. Не са изключени приятни събития в фамилията.

Близнаци – Научете нови неща, задавайте въпроси, събирайте информация. Днес ще имате късмет да научите нещо значимо, да натрупате опит, който несъмнено ще ви бъде потребен скоро. Ще бъде потребно да поддържате връзка със остарели познати: те сигурно ще ви кажат нещо забавно, ще дадат добър съвет.

Рак – Неспокоен, само че доста забавен ден. Трябва да се справяте с няколко неща по едно и също време, и то освен със своите, само че и с на другите. Събитията не постоянно ще се развиват по този начин, както сте очаквали, няма да липсват изненади.

Лъв – Денят е подобаващ за значима работна среща, за другарство с човек, който бихте желали да видите. Пред някои представители на знака ще се отворят нови професионални вероятности. Днес може решително да планирате сантиментална среща за вечерта.

Дева – Най-смелите проекти ще престанат да бъдат просто фикция, те ще придобият действителни контури. Вече сте решили от кое място да започнете и по какъв начин да продължите по-нататък и в това време ще разберете кой е подготвен да ви поддържа.

Везни – Организирайте си ден с позитивни страсти. Розовото усещане на действителността ще увеличи самочувствието. Доброто въодушевление освен ще прогони мрачните мисли, само че и ще възвърне цялостното богатство на тялото. Отдайте се на релаксиращ масаж в свободното си време.

Скорпион –Защо да се измъчвате с безполезни и празни прекарвания? Времето е вашият съдружник. Научете се да реагирате умерено на събитията, протичащи се към вас. Равномерно разпределете интервалите на отмора и дейна работа.

Стрелец – Първата половина на деня ще премине относително умерено, само че втората половина може да донесе непредвидени събития, поради които ще се вдигне доста звук. Възможно е да се появят изцяло нови проекти.

Козирог – Началото на деня ще бъде удобно, само че въпреки всичко по-подходящо за довеждане докрай на остарели неща, в сравнение с за започване на нещо ново. Въпреки че през днешния ден надали ще съумеете да избегнете дребни кахъри и напрегнати моменти, ще запазите положително въодушевление. Това ще помогне в това общуването.

Водолей – Днес надали е допустимо да се избегнат различията. Най-вероятно те ще бъдат свързани с работа или бизнес. Не преувеличавайте ролята на дреболиите. Вероятни са и дребни домашни недоразумения, само че тук бързо ще можете да уредите всичко.

Риби – Днес денят ще изисква от вас светкавична готовност на енергийни сили. До вечерта може да се почувствате изтощени душевен и физически. За да се насладите пълноценно на любовните наслади, за вас е значимо да употребявате силата си рационално денем, с цел да не бъдете „ изцеден лимон “ до края на деня.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР