Днес, 13 декември, се проведе последното редовно заседание на Изпълнителния

...
Днес, 13 декември, се проведе последното редовно заседание на Изпълнителния
Коментари Харесай

Въведоха ръководител Проект ВАР към съдийската комисия

Днес, 13 декември, се организира последното постоянно съвещание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз за календарната 2019-а година. На него членовете на ИК одобриха предложенията за дневен ред на планувания за 7 юни 2020-а Конгрес на съюза, както и предложенията за комисии за подготовката на Конгреса, в това число Комисия за промени в Устава на БФС.  Изпълком на БФС @@@
Прието бе и предлагането за бюджет на Българския футболен съюз за 2020-а година съгласно гласувания на общото заседание от 2018-а програмен бюджет. Членовете на Изпълнителния комитет гласоподаваха и измененията в състава на Съдийската комисия към БФС, препоръчани от ръководителя й Костадин Стоичков. В новия състав е включена и позицията " Ръководител на плана VAR ", която ще се извършва от Петър Петров. Той ще има задача да показа на особено образуваната Комисия за въвеждане на видео помощник арбитрите другите разновидности за вкарване на нововъведението в приложимост.

По предложение на първия вицепрезидент и началник направление ДЮФ Емил Костадинов и на техническия шеф на БФС проф. Лъчезар Димитров за селекционер на националните младежки тимове до 17 години бе назначен Йордан Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР