Джулиана Гани замете всичко под килима Джулката останала като ощипана мома“

...
Джулиана Гани замете всичко под килима
Джулката останала като ощипана мома“
Коментари Харесай

Джулиана Гани проговори за изневярата на полицая!

Джулиана Гани замете всичко под килима

Джулката останала като „ ощипана мома “ поради изневярата на брачна половинка си Теодор Гецов. Според клюката служителя на реда от Велико Търново кръшнал на Мис Силикон, макар че синът им е едвам на девет месеца.

Той имал вземане- предоставяне не с коя да е, а с татуираната рапърка Котенцето. Валерия Тодорова и Тошко от известно време се радвали един на различен и то много интензивно.

Но услужливи „ другари “ пошепнали за изневярата на благоверния й и Джулиана Гани го спипала на шаблон с младата певица. На всичкото от горната страна тя се оказала и нейна другарка.

„ Не познавам момичето и не знам, че Тодор ми е изневерявал. Все отново ще ревизира слуховете “, декларирала обществено силиконката.

Преди това обаче, поради измяната на мъжа й, тя му спретнала голям скандал и  била на стъпка да го изгони от вкъщи си. Но поради позора, който й се случва не за първи път, тя се въздържала.

Предишният й мъж, фитнес инструкторът Илиян Найденов също й изневеряваше на пакост. Джулката обаче не му даде втори късмет, а го изгони позорно  и даже изкара мръсните му секрети на показ.

„ Защо на мен, тъй като попадам все на погрешни мъже? Как може да ми кръшкат, на жена като мен “, жалвала се нафуканата кокона пред свои близки.

Източник: Хотарена.бг

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР